Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο 89΄ να γουστΑΡΗΣ! – “Αντίο” πλέι-οφ για τον Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η κεφαλιά του Νούνο Κοέλιο στο 89΄έδωσε στον Άρη τη νίκη με 1-0 επί του Παναθηναϊκού και έβγαλε τους “κιτρινόμαυρους” από την επικίνδυνη ζώνη. 9 ματς με μόνο μία νίκη συμπλήρωσαν οι “πράσινοι” που είχαν δοκάρι με τον Μαυρία. Έχασε πέναλτι ο Αγκάνθο.

Το LIVE του αγώνα

Ο Πάολο Κοέλιο έλεγε πως αν θες κάτι πάρα πολύ συνωμοτεί όλο το σύμπαν για το αποκτήσεις. Ο Νούνο Κοέλιο μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τον διάσημο Βραζιλιάνο συγγραφέα, όμως τον επιβεβαίωσε, αποτυπώνοντας με το γκολ που πέτυχε στο 89΄ την θέληση του Άρη να μην υποβιβαστεί.

Οι παίκτες του Γιάννη Μιχαλήτσου έπαιξαν με το… μαχαίρι στα δόντια κόντρα στον Παναθηναϊκό και επιβραβεύτηκαν στο παρά ένα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες. Στο 11΄ο Καρνέζης έσωσε το σουτ του Αγκάνθο, ενώ στο 25΄ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκό απέκρουσε το κακό πέναλτι (χέρι του Βιτόλο) του Ισπανού επιθετικού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ανέβασε την πίεση του αλλά ο Παναθηναϊκός απειλούσε περισσότερο. Στο 55΄ο Σισοκό έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τοτσέ σούταρε δίπλα από το δοκάρι του Διούδη. Στο 73΄οι “πράσινοι” άγγιξαν το γκολ με τον Μαυρία να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, αλλά αυτή ήταν η τελευταία του φάση στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τέλος, απείλησαν με τον Τάτο στο 77΄και πέτυχαν το χρυσό γκολ στο 89΄. Ο Κοτσαρίδης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παπαστεριανός πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Κοέλιο από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε στον Άρη την πρώτη του νίκη μετά από 6 παιχνίδια.

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Ζαραδούκας, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Διαμαντάκος, Καζναφέρης (83’ Σουνάς), Τάτος, Αγκάνθο (90+4’ Ηρακλής). 

Παναθηναϊκός (Φάμπρι): Καρνέζης, Κάιπερ, Σισοκό (84’ Ντίνας), Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ, Εσπάρθα (57’ Μαυρίας), Σεϊταρίδης, Ζέκα (80’ Καζιγιάμα), Σο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε