Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Στο εισαγγελέα το Αγροτικός Αστέρας – Καβάλα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο στόχαστρο της Εισαγγελείας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης μπήκε ο αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και την Καβάλα, που περιλαμβανόταν στην λίστα των 27 ύποπτων αγώνων που έστειλε η Ουέφα.

Ο Νίκος Κωνσταντίνου, αρμόδιος εισαγγελέας για τα αθλητικά θέματα αναμένεται να καλέσει τις επόμενες μέρες παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων για να διερευνήσει το ματς.

 
Η Καβάλα είχε επικρατήσει με 0-3 (0-1 ημ.) του Αγροτικού Αστέρα σε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος στις 28 Οκτωβρίου του 2009. Στο διπλό της Καβάλας παίχτηκαν στον ΟΠΑΠ 158 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο Οργανισμός κατάβαλε στους παίκτες του στοιχήματος που είχαν στα δελτία τους τον συγκεκριμένο αγώνα το ποσό των 382 χιλιάδων ευρώ.
 
Επίσης, μεγάλη «κινητικότητα» παρατηρήθηκε στο ζωντανό στοίχημα των διαδικτυακών εταιριών, όπου από τις αρχές του β’ ημιχρόνου και κατά τη διάρκεια αυτού επενδύονταν μεγάλα χρηματικά στο στοίχημα “να μπουν περισσότερα από δύο γκολ”. Από την έρευνα των αρχών προέκυψε, επίσης, ότι παίχτηκαν ασυνήθιστα μεγάλα χρηματικά ποσά σε 16 πρακτορεία Προ-Πο της Θεσσαλονίκης, της Βέροιας και του Παλαιού Φαλήρου Αττικής.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε