Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στο επίκεντρο η διαιτησία του Σταθόπουλου

ΦΩΤΟ REUTERS.

Η φάση του 66ου λεπτού ήταν αυτή που συζητήθηκε περισσότερο μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Άρης. Για καθαρό γκολ μιλάνε οι κίτρινοι, για καθαρό φάουλ οι πράσινοι.

Τα “χρειάστηκε” ο ΠΑΟ, τον έσωσε ο Νίνης

Γιάννης Κόντης
: “Είναι ένα πεντακάθαρο γκολ. Στο συγκεκριμένο διαιτητή έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και απορώ πως του ξέφυγε η φάση αυτή. Είναι κανονικό γκολ και αξίζαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο.”

Στέφανος Ησαϊας: “Σεβαστή η άποψη του καθενός και δικαιούται σαφέστατα να την έχει, αλλά δεν βλέπω γιατί μπορούμε να σταθούμε περισσότερο σε αυτό. Οποιος έχει δει το ριπλέι βλέπει ότι υπάρχει σαφής παράβαση πάνω στον Βύντρα. Γίνεται ενώ η μπάλα είναι στον αέρα και αντίστοιχα είναι και το σφύριγμα του διαιτητή. Δεν νομίζω ότι πρέπει και μπορούμε να σταθούμε περισσότερο σε αυτή τη φάση.”

Κάρλος Τόχα
: “Δεν το έχω δει, αλλά η αίσθησή μου είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα. Ο συμπαίκτης μου σηκώνεται καθαρά, πετυχαίνει το γκολ. Διαμαρτυρηθήκαμε στο διαιτητή, είπε ότι σφύριξε επιθετικό φάουλ στο Ρουίς. Εγώ μίλησα με τον συμπαίκτη μου, μου είπε ότι δεν υπάρχει καμία επαφή. Από εκεί και πέρα θα το δούμε και στην τηλεόραση, αλλά από εκεί και πέρα υπάρχει ένα παιχνίδι με κακή διαιτησία και προς τις δύο ομάδες.”

Η φάση που άναψε φωτιές στο ΟΑΚΑ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε