Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στο κανονικό πρόγραμμα ο Λίνο – “Ανεβαίνει” ο Βιεϊρίνια

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Ο Λάζλο Μπόλονι είδε τον Λίνο να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε από το παιχνίδι με τη Σάμροκ. Σε καλό δρόμο βρίσκεται και ο Αντρέ Βιεϊρίνια.
 
Μετά από μία σειρά αρνητικών ειδήσεων, υπάρχουν και ευχάριστα νέα στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.
 
Στην προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, κανονικά συμμετείχε ο Λινο, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλέον πλήρως την θλάση που τον ταλαιπωρούσε από το εκτός έδρας ματς με τους Σάμροκ Ρόβερς και πλέον μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.
 
Σε καλό δρόμο βρίσκεται και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος ακολούθησε το πρόγραμμα προθέρμανσης της ομάδας και ακολούθως γυμνάστηκε ατομικά. Βάσει των εκτιμήσεων του ιατρικού και τεχνικού τιμ ο 25χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται μέχρι την Πέμπτη να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.
 
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τσουκαλάς, ενώ οι Χαλκιάς, Κοντρέρας, Παπάζογλου και Γεωργιάδης πρόγραμμα θεραπείας. Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα, αποθεραπεία έκαναν οι βασικοί του αγώνα της Κυριακής εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα και προπόνηση τακτικής οι υπόλοιποι.
 
Όσοι δεν αγωνιστούν στο φιλικό που θα γίνει στα Γιαννιτσά την Τετάρτη στις 15.00, θα προπονηθούν στις 10.30 το πρωί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε