Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Στο “Καραϊσκάκης” το ΑΕΚ-Νταντί

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στο “Γ. Καραϊσκάκης” θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση ΑΕΚ – Νταντί Γ., όπως πρώτο αποκάλυψε το ΝewsIt. Η UEFA  απέρριψε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης λόγω των καταστροφών που υπέστη από οπαδούς του Πανιωνίου.

Τα συνεργεία αποκατάστασης των ζημιών εργάζονται πυρετωδώς από χτες το βράδυ ώστε να μπορεί να φιλοξενηθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νταντί, όμως παρά την βελτίωση της κατάστασης το γήπεδο αποκλείεται να είναι έτοιμο για να πραγματοποιηθεί η σημερινή προπόνηση της Νταντί, κάτι που η UEFA θεωρεί απαραίτητο.
 
Οι πληροφορίες του NewsIt επιβεβαιώθηκαν καθώς o παρατηρητής της UEFA  απέρριψε το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως ο αγώνας θα γίνει στο “Γ. Καραϊσκάκης” χωρίς την παρουσία κόσμου, ενώ ήδη υπάρχει συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο Γιάννης Μώραλης.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στην άιθουσα Τύπου του “Γ. Καραϊσκάκης” στις 18:30 και μισή ώρα αργότερα θα γίνει στο φαληρικό γήπεδο η προπόνηση της ΑΕΚ. Η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Νταντί θα γίνει στις 20:30 και ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των Σκωτσεζων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε