Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Στο… κυνήγι του Σουλτάν

Την ώρα που στον Παναθηναϊκό περιμένουν το γνήσιο της υπογραφής του πρίγκιπα Σουλτάν, η “Arboris Capital” επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και μάλιστα με τις… ευχές των βασικών μετόχων του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Γόντικας έχει πάρει ήδη την έγκριση των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα για να δοθεί η εντολή στην εταιρία μάνατζερ να αναζητήσει επενδυτή. Θετική απάντηση αναμένεται να δώσουν και Πολέμης, Ζολώτας, Δάβαρης με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να προχωράει τις διαδικασίες. Μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων τη Δευτέρα, το θέμα πιθανότατα θα προχωρήσει στο ΔΣ της Τετάρτης, όπου και αναμένεται να δοθεί στην Arboris Capital η άδεια να φέρει πρόταση.
 
Την ίδια ώρα στην “πράσινη” ΠΑΕ περιμένουν το mail με το γνήσιο της υπογραφής του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ, ώστε να ξεκινήσουν οι τελικές οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Πρόθεση του Αλ Σαούντ είναι μέχρι την Πέμπτη να υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας, ώστε να έρθει στην Αθήνα μία μέρα μετά και να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς με τον Εργοτέλη.


Φερέιρα: Νίκη και αποδείξεις στην Ξάνθη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε