Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο Λονδίνο κρίνεται το μέλλον της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι πάντες στην Ένωση περιμένουν για να δουν αν το… προξενιό που γίνεται με τους Χάρις – Βιντιάδη καταλήξει σε γάμο, ο οποίος θα σώσει την ομάδα.

Οι δύο υποψήφιοι επενδυτές έχουν πάρει μαζί τους όλα τα δεδομένα που έχουν ζητήσει και πλέον απομένει να διαφανεί εάν θα εμπλακούν με τον “δικέφαλο”. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν διαρρέει τίποτα σχετικά με την έκβαση της υπόθεσης, ωστόσο στην Ένωση δεν μπορούν παρά να περιμένουν και να ελπίζουν σε θετική απάντηση.

Βιντιάδης και Χάρις αναζητούν συμπαίκτες για να προχωρήσουν στην επένδυση της ΑΕΚ, καθώς φαίνεται πως οι δύο τους δεν μπορούν να καλύψουν το ποσό των 15 εκατ. ευρώ που απαιτείται για να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Ο μεν Χάρις θα αναζητήσει συμμάχους στον τραπεζικό χώρο, προβάλλοντας ως μεγάλη ευκαιρία την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας στην Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ ο δε Βιντιάδης θα προσπαθήσει να προσεγγίσει κάποιους από τους παλιούς μετόχους, προκειμένου να τους αποδείξει ότι αξίζει να κάνουν μία τελευταία προσπάθεια για την σωτηρία της ΠΑΕ.

Σημειώνεται πως για να βγάλει η ΑΕΚ τη χρονιά χρειάζονται περίπου 9 εκατ. ευρώ, προκειμένου να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Μαύρος: Παλεύουμε με οδοντoγλυφίδες να νικήσουμε τον Κινγκ Κονγκ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε