Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός – “Θα παλέψουμε…” λένε οι ερυθρόλευκοι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Αισιόδοξοι πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άρσεναλ εμφανίστηκαν οι Πάμπλο Ορμπάιθ και Μάρκο Πάντελιτς κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Λόνδινο. Τα σχέδια του Βαλβέρδε. “Βουνό” τα προβλήματα για τον Βενγκέρ.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από την Μαρσέιγ στο Φάληρο, καθώς αν φύγουν με άδεια χέρια και από το “Emirates” οι ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα ελαχιστοποιηθούν.
 
Κατά την διάρκεια της αναχώρησης της αποστολής των Πειραιωτών ο Πάμπλο Ορμπάιθ μετέφερε το κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο της ελληνικής ομάδας λίγες ώρες πριν την σημαντική αναμέτρηση. «Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα παλέψουμε για να έχουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα στο γήπεδο», τόνισε ο Βάσκος μεσοαμυντικός που στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση: «Με έχουν βοηθήσει όλοι οι συμπαίκτες μου για να προσαρμοστώ. Είμαι σε καλή κατάσταση κι ελπίζω να συνεχίσω να βοηθάω τον Ολυμπιακό».
 
Από την πλευρά του ο Μάρκο Πάντελιτς τόνισε: «Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά δεν πάμε εκεί για να χάσουμε. Πάμε να παίξουμε την μπάλα και το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, με πάθος και δύναμη και να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι».
 
Όσον αφορά τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε για την ενδεκάδα, ο Βάσκος φαίνεται πως έχει καταλήξει στην τετράδα της άμυνας με τους Τοροσίδη, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κοστάντσο. Ορμπάιθ και Μοντέστο θα ξεκινήσουν στον άξονα με τον Ιμπαγάσα να βρίσκεται ακριβώς μπροστά τους. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ο Κέβιν Μιραλάς, ενώ από κει και πέρα στα αριστερά θέση διεκδικούν ο Φουστέρ με τον Χολέμπας και στα δεξιά ο Τζιμπούρ με τον Αμπντούν.

Μισή η Άρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε