Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Στο Μάντσεστερ για το “θαύμα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με στόχο τη υπέρβαση ο Άρης φιλοξενείται από την Μάντσεστερ Σίτι (22:05) στον επαναληπτικό του 0-0 της Θεσσαλονίκης. Μιχαλήτσος: “Δεν ήρθαμε για τουρισμό”.

Οι “κιτρινόμαυροι” υπολογίζεται πως θα έχουν την συμπαράσταση 2.500 φίλων τους οι οποίοι από την Τετάρτη έχουν δώσει ιδιαίτερο χρώμα στην πόλη του Μάντσεστερ.
 
Στα αγωνιστικά ο προπονητής του Άρη δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει τους: Σηφάκη, Βαγγέλη, Μίτσελ, Ρονάλντο, Λαζαρίδη, Φατί, Πρίττα, Τόχα, Νέτο, Σακάτα, Μπομπαντίγια.
 
 
“Δεν ήρθαμε για τουρισμό στην Αγγλία. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε την Σίτι μακριά από το γκολ στο πρώτο ματς. Προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση. Έχουμε έρθει αποφασισμένοι για να διεκδικήσουμε την πρόκριση”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελληνας προπονητής στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ο Ρικάρντο Φατί που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές είπε: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε το μέγεθος της Μάντσεστερ Σίτι και τις δυσκολίες που έχει η αναμέτρηση. Ωστόσο, έχουμε έρθει εδώ για να πάρουμε ό,τι”.

Στην αντίπερα όχθη η Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να παραταχθεί με τους Χαρτ, Κολάροφ, Ρίτσαρτς, Μπόατενγκ, Κόλο Τουρέ, Γιάγια Τουρέ, Κομπανί, Μπάρι, Σίλβα, Τέβεζ, Μπόατενγκ.

*Η Superleague έκανε δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Άρης να αλλάξει η ώρα διαξεγωγής του κιυριακάτικου αγώνα με την Λάρισα. Έτσι η αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική θα ξεκινήσει στις 19:30 την Κυριακή αντί στις 15:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε