Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στο Μιλάνο για μεταγραφές Αδαμίδης και Γκρέταρσον – Κλείνει ο Μίτσελ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μεταγραφικός οργασμός επικρατεί στην ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες. Αδαμίδης και Γκρέταρσον πραγματοποίησαν ταξίδι – αστραπή στο Μιλάνο όπου συζήτησαν με ανθρώπους της Μίλαν για περιπτώσεις δανεικών. Αισιοδοξία πως θα κλείσει ακόμα και σήμερα ο Μίτσελ. Στην Αθήνα ο Φιόλουσον.

Η νίκη στις Σέρρες φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων της ΑΕΚ, οι οποίοι το βράδυ της Κυριακής ταξίδεψαν με προορισμό το Μιλάνο. Συγκεκριμένα οι Σταύρος Αδαμίδης και Άρναρ Γκρέταρσον, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν επαφές με ανθρώπους της Μίλαν για ενδεχόμενη μετακίνηση παίκτη των «ροσονέρι» στην «Ένωση» με την μορφή δανεισμού. Ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά ωστόσο στα συν της ΑΕΚ είναι πως οι δύο σύλλογοι έχουν τις καλύτερες σχέσεις από την μεταγραφή του Παπασταθόπουλου.
 
Διακαής μεταγραφικός πόθος του Μανόλο Χιμένεθ για την τρέχουσα περίοδο είναι ο συμπατριώτης του αμυντικός μέσος Μίτσελ Μάρκος Μαδέρα, ο «παικταράς» όπως τον αποκάλεσε ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης. Ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται από το πρωί (μετά το ταξίδι αστραπή στο Μιλάνο) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων και έχει διαρκείς επαφές προσπαθώντας να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή και να κάνει το χατίρι του Χιμένεθ.
 
Από την εγχώρια αγορά, πρωταρχικός στόχος φέρεται να είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού. Ο νεαρός μέσος βρίσκεται ψηλά στη «λίστα» των ανθρώπων του «Δικεφάλου» -και του Μανόλο Χιμένεθ- και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες η Ένωση να κινηθεί για την απόκτηση του.

Στην Αθήνα, εξάλλου, βρίσκεται και ο νεαρός Ισλανδός Γιον Φιόλουσον για να δοκιμαστεί από το Μανόλο Χιμένεθ και αν πείσει τον Ισπανό τεχνικό, τότε θα αποκτηθεί. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκροτήματος χώρας του και αποτελεί εισήγηση του Γκρέταρσον.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε