Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

“Στο πλευρό της ΑΕΚ γι’ αυτό το κορυφαίο αναπτυξιακό έργο”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Την στήριξη της στην “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ για την δημιουργία γηπέδου στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, εξέφρασε με δήλωση της η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Εφη Αποστολάκη.
 
Χωρίς… μάχη “δικεφάλων” το τουρνουά της Ανόρθωσης

Μετά τη συνάντηση της Τρίτης με την ΠΑΕ και την Ερασιτεχνική -και τη σύνταξη του μεταξύ τους μνημονίου συνεργασίας– η Δήμαρχος, Έφη Αποστολάκη ξεκαθάρισε ότι η πόλη θα σταθεί στο πλευρό της Ένωσης στην προσπάθεια για το “… κορυφαίο αναπτυξιακό έργο”.

 
Σε επίσημη ενημέρωσή του, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος επιβεβαίωσε το εξαιρετικό κλίμα στη σύσκεψη της Δευτέρας -όπως και ότι το μόνο που απομένει για να υπογραφεί το μνημόνιο μεταξύ των φορέων (Δήμος, ΠΑΕ, Ερασιτεχνικής) είναι η έγκριση από τα Δ.Σ. τους.
 
Στη δήλωση της Δημάρχου, δε, που ακολούθησε -και διενεμήθη σήμερα- εκείνη δήλωσε χαρακτηριστικά:
 
“Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της, βρίσκεται δίπλα στη μεγαλύτερη ομάδα της πόλης και μίας από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, την ΑΕΚ. Στηρίζουμε και συνεπικουρούμε τις προσπάθειες των διοικήσεων της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. για την ανέγερση του γηπέδου στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς πιστεύουμε ότι πρόκειται για κορυφαίο αναπτυξιακό έργο όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά και για τους όμορους Δήμους”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε