Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού ο Κακλαμάνης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ακόμη ένα σύμμαχο έχουν οι πράσινοι στην προσπάθεια που κάνουν να μην ισχύσει η πρόταση της Τίνας Μπιρμπίλη για κατεφάφιση της Λεωφόρου πριν την ολοκλήρωση των έργων στο Βοτανικό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης είναι με το μέρος των πράσινων στην υπόθεση του γηπέδου.

Αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό για το γήπεδο

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη

“Χθες, 13/4/2010 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Αθηναίων, κ. Νικήτα Κακλαμάνη σύσκεψη αντιπροσωπειών του Δήμου Αθηναίων με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αθηναίων και τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο., κ. Μιχάλη Κίτσιου, αντίστοιχα.
Στη συνάντηση αυτή, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη διπλή Ανάπλαση «περιοχής γηπέδου Αλεξάνδρας-περιοχής Βοτανικού».

Ο Δήμαρχος κ. Ν. Κακλαμάνης, από την πρώτη στιγμή, στάθηκε αλληλέγγυος στο δίκαιο αίτημα του Παναθηναϊκού Α.Ο. για την έκδοση άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας μόνο μετά την ολοκλήρωση, παράδοση και παραλαβή των εγκαταστάσεων στο Βοτανικό.

Ο Δήμαρχος, κ. Ν.Κακλαμάνης ανέλαβε, επίσης, ως επικεφαλής της «σταυροφορίας» για τη μη πρόωρη κατεδάφιση της Λεωφόρου Αλεξάνδρας την πρωτοβουλία να ενισχύσει το αίτημα αυτό του Παναθηναϊκού Α.Ο προς το Υ.Π.Ε.Κ.Α., ώστε να αντικατασταθεί η προταθείσα διάταξη που αφορούσε σε ταυτόχρονη έκδοση της οικοδομικής άδειας ανέγερσης των εγκαταστάσεων στο Βοτανικό και της άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με άλλη νέα διάταξη, στην οποία θα ρυθμίζεται ότι η έκδοση άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα εκδοθεί, αποκλειστικά και μόνον, μετά την ολοκλήρωση, παράδοση και παραλαβή των εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού Α.Ο στον Βοτανικό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε