Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Στο… πόδι η Θεσσαλία

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague. Το ματς Ολυμπιακός Βόλου – Λάρισα είναι το… ορεκτικό για τα μεγάλα ντέρμπι της Κυριακής.

Μπορεί τα μεγάλα παραδοσιακά ντέρμπι να διεξάγονται την Κυριακή, αλλά οι τρεις αναμετρήσεις του Σαββάτου έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Από αυτά ξεχωρίζει το ματς στο Πανθεσσαλικό μεταξύ των “γειτόνων”.
 
17.15 Ατρόμητος – Ξάνθη (NOVA)
 
Στο Περιστέρι ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής. Ο Ατρόμητος μπορεί να διατήρησε το αήττητο για τρίτο συνεχόμενο αγώνα, να μην έχει ήττα στην έδρα του όμως οι 3 ισοπαλίες που μετράει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δεν έχουν αφήσει ικανοποιημένο τον Γιώργο Δώνη.
 
Από την άλλη η Ξάνθη που βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τους Περιστεριώτες αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα όταν φεύγει από τα “Πηγάδια”. Με μία ισοπαλία και δύο ήττες ως τώρα εκτός έδρας, αναζητεί το πρώτο της τρίποντο απέναντι σε μία ομάδα με ίδιους στόχους.
 
19.30 Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής (NOVA)
 
Ο Αστέρας έχει βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα και μάλιστα έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει αγωνιστεί μόλις δύο φορές στο γήπεδο του και έχει αποσπάσει ισάριθμες ισοπαλίες. Θέλει τη νίκη η οποία λογικά θα τον φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
 
Ο Ηρακλής μετά το εκπληκτικό του ξεκίνημα, έχει μείνει τρεις αγώνες μακριά από τη νίκη. Το γκολ του Παοπάζογλου στις καθυστερήσεις πλήγωσε την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη που ταξιδεύει στην Τρίπολη χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
 
19.30 Ολυμπιακός Βόλου – Λάρισα (NOVA)
 
Μεγάλο τοπικό ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση αφού έχουν παίξει με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και έχουν καταφέρει να συλλέξουν 8 βαθμούς. Αν κάτι πρέπει να προσέξουν είναι η αδυναμία που παρουσιάζουν όταν χρειάζεται να φτιάξουν αυτοί παιχνίδι, κάτι που θα πρέπει να κάνουν κόντρα στην ΑΕΛ.
 
Η Λάρισα βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Ακούστηκαν πολλά την εβδομάδα που πέρασε, αλλά τελικά ούτε ο Πηλαδάκης έφυγε ούτε ο Παπακώστας. Ενωμένη λοιπόν θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να δώσει χαρά στους φίλους της.
 
Σάββατο 23/10
 
17.15 Ατρόμητος – Ξάνθη (NOVA)
19.30 Αστέρας Τρίπολης – Ηρακλής (NOVA)
19.30 Ολυμπιακός Βόλου – Λάρισα (NOVA)
 
Κυριακή 24/10
 
16.00 Καβάλα – Εργοτέλης (NOVA)
16.00 Πανσερραϊκός – Κέρκυρα (NOVA)
18.15 ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (NOVA)
20.30 Ολυμπιακός – Άρης (ΝΕΤ)
21.00 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (NOVA)
 
Βαθμολογία (Μετά από 6 αγώνες)
 
1. Ολυμπιακός 15
2. Παναθηναϊκός 14
3. ΑΕΚ 10
4. Άρης 9
5. Καβάλα 9
6. Αστέρας Τρίπολης 9
7. Κέρκυρα 9
8. Ηρακλής 9
9. Εργοτέλης 9
10. Ολυμπιακός Βόλου 8
11. Ατρόμητος 6
12. Ξάνθη 5
13. Λάρισα 5
14. ΠΑΟΚ 5
15. Πανιώνιος 4
16. Πανσερραϊκός 4

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε