Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Στο… σφυρί – Πουλάει παίκτες για να “ζήσει” η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ένωση αναγκάζει τους διοικούντες της να καταφύγει τη λύση της πώλησης παικτών. Έντονη φημολογία για κίνηση σωτηρίας με δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης από παλαίμαχους.

Η διοίκηση του “δικέφαλου” ωθείται σε αυτή την λύση, παρότι αυτό σημαίνει την περαιτέρω αγωνιστική αποδυνάμωση της ομάδας.

Λεονάρντο, Μάκος, Κλωναρίδης, Φούντας και Μπουγαΐδης είναι μεταξύ των παικτών που παρακολουθούνται με ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού και εκτιμάται πως μπορούν να φέρουν προτάσεις που θα “ανακουφίσουν” οικονομικά την ΠΑΕ.

Με αυτό τον τρόπο, η διοίκηση της ΑΕΚ προσπαθεί να αποφύγει τη διάρρηξη του άρθρου 44 και την επαναφορά του χρέους στα προ 2004 επίπεδα ( πάνω από 130 εκατ. ευρώ). Για τη δόση του Οκτωβρίου του 2011 (!) απαιτούνται 1,235 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που τα ταμεία είναι απελπιστικά άδεια και ενδεικτικό είναι πως οι υπάλληλοι της ΠΑΕ έχουν συμπληρώσει πέντε μήνες απλήρωτοι.

Φημολογία για κίνηση σωτηρίας από παλαίμαχους

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στην Ένωση για μία κίνηση σωτηρίας από παλαίμαχους παίκτες της ΑΕΚ με μεγάλη προσφορά στο σύλλογο, που περιλαμβάνει σχέδιο για δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης. Μάλιστα λέγεται πως ο Θωμάς Μαύρος, ο Μίμης Παπαϊωάννου, ο Κώστας Νεστορίδης και ο Χρήστος Κωστής είναι μεταξύ αυτών που έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε