Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Ταυλαρίδης

Τον επαναπατρισμό του σκέφτεται ο Στάθης Ταυλαρίδης
Τον επαναπατρισμό του σκέφτεται ο Στάθης Ταυλαρίδης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σταύρος Αδαμίδης εκτός από τον Νίκο Λυμπερόπουλο φέρεται να επιθυμεί να αποκτήσει ακόμη έναν Έλληνα παίκτη. Ο λόγος για τον Στάθη Ταυλαρίδη ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Σεντ Ετιέν. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να κινηθεί για την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη. Ο 30χρονος αμυντικός εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Αυτή τη στιγμή οι απολαβές του ετησίως ανέρχονται στα 850.000 ευρώ, ποσό το οποίο αποκλείεται να διαθέσει η ΑΕΚ. Η πρόταση που θα γίνει στον Ταυλαρίδη είναι περίπου 500.000 ευρώ και δεν αποκλείεται ο Ταυλαρίδης να τη δεχτεί αν δεν βρει κάποια άλλη ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ συναντήθηκε χθες με τους Γκέντσογλου, Αραμπατζή, Παυλή και σήμερα σειρά αναμένεται να πάρει ο Μανωλάς.

Με το θέμα του Σκόκο δεν υπάρχει εξέλιξη, όμως έχει προγραμματιστεί ραντεβού με τον εκπρόσωπο του παίκτη την ερχόμενη Τρίτη. Ο Σταύρος Αδαμίδης θα προσπαθήσει να δελεάσει οικονομικά τον Αργεντινό αλλά δύσκολα θα καταφέρει να τον πείσει να μείνει στην ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε