Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στο τέλος “Χ”αμογέλασε ο Ατρόμητος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σφακιανάκης έδωσε φιλί ζωής στους Περιστεριώτες που απέσπασαν ισοπαλία 2-2 από τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος απέκτησε συγκάτοικο στην πέμπτη θέση και ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει τη θέση του στα πλέι οφ.

Εξαιρετικό ματς στο Περιστέρι με 4 γκολ, 2 δοκάρια και πολλές ευκαιρίες. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με φόρα στο ματς, έχοντας και την ψυχολογία από την πρόκριση του στον τελικό του κυπέλλου.

Στο 14′ ο Αναστασάκος έβγγαλε στον Σφακιανάκη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Χαλκιά και να ανοίξει το σκορ. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν άμεση. Ο Σαλπιγγίδης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Ολιβέιρα, ο Βιεϊρίνια νικήθηκε από τον Ιτάνζ αλλά ο Λίνο πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, Ο Ελ Ζαρ έκλεψε τη μπάλα από τον Μελισσά και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 65′ ο Αρίας με σουτ λίγο έλειψε να τελειώσει το ματς αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαγκανόφσκι στο 82′.

Όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ θα έφευγε με το τρίποντο από το Περιστέρι αλλά ο Σφακιανάκης είχε διαφορετική άποψη και με κεφαλιά στις καθυστερήσεις έδωσε τον πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε