Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Στο “χείλος του γκρεμού” ο Ηρακλής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

H ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν πήρε την άδεια για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, γεγονός που ξεσηκώνει τον κόσμο. Για έναρξη “πολέμου” κάνει λόγο η διοίκηση. “Να επέμβει εισαγγελέας” δήλωσε ο Ρέμος.

Ρέμος: Άδικη απόφαση, να επέμβει εισαγγελέας

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να πάρει την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, λόγω του ελλειπόυς φακέλλου του. Παρόλαυτά, η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης έχει το δικαίωμα να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης, εντός πέντε ημερών, δίνοντας παράταση στην υπόθεση, προκειμένου να προσπαθήσει να πάρει την άδεια.

Την ίδια στιγμή, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία προαναγγέλει κινητοποιήσεις του κόσμου της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

“Κανείς δεν μπορεί να διαγράψει 102 χρόνια αθλητικής και κοινωνικής δυναμικής, με οποιαδήποτε απόφαση. Ούτε ο εισηγητής της Επιτροπής Αδειοδότησης, Γιώργος Δημητρίου, ούτε ο πρόεδρός της, Χρήστος Σάββας. Την δυναμική αυτή θα την αντιληφθούν όλοι τους, καθώς ο λαός του ΗΡΑΚΛΗ τώρα αρχίζει τον ΠΟΛΕΜΟ…” 

Εισβολή οπαδών Ηρακλή στην ΕΤ-3 – Καταγγελίες και επεισόδια

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο Ιβανώφειο, όπου αναμένεται να παρεβρεθούν φόλαθλοι του Ηρακλή από όλες περιοχές της χώρας. Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα και κλήθηκαν ακόμα και οι αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε