Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στον “αέρα” το ΑΕΚ – Νταντί

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου δεν επιτρέπει να γίνει ο επαναληπτικός των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Νταντί και στην “Ένωση” εξετάζουν το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας. Σταμάτησε η πώληση εισιτηρίων μέχρι να βρεθεί λύση.

Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι του ΟΑΚΑ ενημέρωσαν ανεπίσημα πως δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί αγώνας ποδοσφαίρου μέχρι την Πέμπτη, καθώς η κατάσταση επιδεινώθηκε μετά την φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τζένοα. Αυτό σημαίνει πως ο προγραμματισμένος, ευρωπαϊκός αγώνας της ΑΕΚ με τη Νταντί, μία μέρα πριν βρίσκεται στον “αέρα” και ήδη στην “Ένωση” αναζητούν άλλες λύσεις.

Ο Λάζαρος Γρύλλης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 καταλόγισε τις ευθύνες στην εταιρεία που έχει αναλάβει τη συντήρηση του Σταδίου (Green Scape).

“Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η αναμέτρηση της Πέμπτης θα γίνει κανονικά. Σήμερα έχουμε σύσκεψη με τους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει ήδη την ευθύνη για το λαθάκι τους και εργάζονται πυρετωδώς για να το διορθώσουν. Οι ίδιοι οι τεχνικοί δεν μπορούν να μας πουν με σιγουριά αν θα είναι έτοιμο την Πέμπτη, αλλά θα μάθουμε σύντομα. Πάντως οι ημέρες είναι λίγες και το καλύτερο για τη μελλοντική χρήση του ΟΑΚΑ θα ήταν να γίνει αλλαγή έδρας για λίγο καιρό”, τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Η εταιρία (Green Scape) αυτή είναι συμφερόντων Παναθηναϊκού. Είναι συνεργάτες τους, χρησιμοποιούνται χρόνια για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας και αυτοί πρέπει να φροντίζουν να ποτίζεται σωστά το γήπεδο. Τον Δεκαπενταύγουστο το ΟΑΚΑ πλημμύρισε λόγω μιας μηχανικής βλάβης και αυτή τη στιγμή ποτίζεται με λάστιχα, γιατί χρειάζεται πολύ νερό, παρότι τα μπεκ λειτουργούν. Εμείς δεν είμαστε τεχνικοί για να ασχοληθούμε με αυτά», ενώ έκλεισε αναφέροντας ότι «το μεγάλο πρόβλημα θα είναι στον πρώτο αγώνα μετά τη συναυλία των U2 (3 Σεπτεμβρίου). Δεν θα υπάρχει χρόνος να ριζώσει το χόρτο και το ΟΑΚΑ θα είναι σε κακή κατάσταση”.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο αγώνας ΑΕΚ – Νταντί οδεύει προς τη Νέα Σμύρνη ή το Περιστέρι.

“Το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως μέχρι να οριστικοποιηθεί ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα AEK – Dundee United, σταματάει την πώληση απλών εισιτηρίων”, αναφέρει με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της η Ενωση.

Και συνεχίζει: “Μετά τη λήψη οριστικής απόφασης για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ ή τη διεξαγωγή του αγώνα σε άλλο γήπεδο, θα βγει νεότερη ανακοίνωση που θα ενημερώνει για το αν θα διατεθούν περαιτέρω εισιτήρια από τα ήδη πωληθέντα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε