Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Στον Ατρόμητο ο Πίτου Γκαρσία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την συμφωνία τους με τον Αργεντινό πρώην άσο του Ηρακλή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ο παίκτης απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε και την Πέμπτη, όταν θα επιστρέψει από την πατρίδα του, θα υπογράψει στο νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια δύο έτη.
 
«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και το βασικό μου πιστεύω σε κάθε αγώνα είναι να προσφέρω και να προσπαθώ για το καλύτερο με μοναδικό στόχο το μάξιμουμ για την ομάδα μου ώστε ο προπονητής να με εμπιστεύεται στον επόμενο αγώνα», δήλωσε αρχικά στο Atromitosfc.gr o Γκαρσία και πρόσθεσε:

«Βασική προϋπόθεση που επέλεξα τον Ατρόμητο είναι ότι όσους συναδέλφους ή συμπατριώτες μου ρώτησα για την ομάδα, μου είπαν πάντοτε τα καλύτερα τόσο για την σωστή της οργάνωση όσο και για τον σεβασμό που δείχνει στους ποδοσφαιριστές. Το ποδόσφαιρο που έπαιξε πέρσι ο Ατρόμητος ήταν από τα καλύτερα ανάμεσα στις 16 ομάδες της κατηγορίας αλλά η θέση που είχε δεν αναλογούσε στην πραγματικότητα».

«Είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον προπονητή κύριο Δώνη που με επέλεξε καθώς και τον πρόεδρο κύριο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο για την τιμή που μου έκαναν να με εντάξουν στην ομάδα. Τους διαβεβαιώνω ότι θα προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να φθάσει και σε άλλες διακρίσεις όπως ήταν η συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας», κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε