Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Στον Ατρόμητο ο Σουμπίνιο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στους Περιστεριώτες θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την καριέρα του, ο Βραζιλιάνος μέσος με τον Ολυμπιακό να παραχωρεί δανεικό για έναν χρόνο.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά και θα αποκτήσουν τον Σουμπίνιο ως δανεικό για έναν χρόνο, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα το αργότερο την Πέμπτη ο Βραζιλιάνος να βρεθεί στο «Μαζαράκης» για να προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Ο τελευταίος μέσω του περιβάλλοντός του εξήγησε στο «Goal» τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Ατρόμητο.

«Είναι μία ομάδα με βλέψεις αλλά και αξιώσεις για πολύ ψηλά» ξεκίνησε να λέει ο «Σούμπι», προσθέτοντας πως «σε μία εβδομάδα θα παλέψει για την είσοδό της στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και εγώ θέλω να βοηθήσω. Η Ευρώπη αποτελεί κίνητρο για μένα και μακάρι να καταφέρουμε να περάσουμε στους ομίλους». Ο Βραζιλιάνος χαρακτήρισε ακόμη πολύ σημαντική για τον ίδιο την παρουσία «του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο», ενώ συμπλήρωσε με ειλικρίνεια πως στόχος του είναι «να πείσω μέσω των εμφανίσεών μου τον κ. Ζαρντίμ και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα. Το όνειρό μου είναι να παίξω στον Ολυμπιακό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε