Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Στον εισαγγελέα 28 άτομα για τα επεισόδια στο Ιωνικός-Παναιτωλικός – Δείτε βίντεο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν μέσα και έξω από το γήπεδο του Ιωνικού, την Τετάρτη, οδηγούν 28 άτομα στο γραφείο του εισαγγελέα. Ευθύνες στην αστυνομία ρίχνουν οι δύο ΠΑΕ.

Όπως έγινε γνωστό τα άτομα αυτά προκάλεσαν φθορές σε ξένη περιουσία, πριν συλληφθούν τελικά από δυνάμεις της Άμεσης Δράσης που έφθασαν στο σημείο της συμπλοκής.



Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση του παρατηρητή του αγώνα “καίει” τον Παναιτωλικό, αφού αναφέρθηκε ότι το δεύτερο μέρος άργησε να ξεκινήσει κατά 8′, αφού οι φιλοξενούμενοι οπαδοί πετούσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.
Η απάντηση από πλευράς οργανωμένων οπαδών κάνει λόγο για συντονισμένη επίθεση που δέχθηκαν από οπαδούς των γηπεδούχων, αλλά και αστυνομικές δυνάμεις. Δεσμεύονται, μάλιστα, ότι θα επανέλθουν άμεσα με πιο πλήρη ενημέρωση για τα γεγονότα.

Οι σχέσεις των δύο ΠΑΕ δείχνουν να μην έχουν διαταραχθεί καθόλου, αφού οι μεγαλομέτοχοι των δύο ομάδων κάθισαν δίπλα δίπλα και παρακολουθούσαν την αναμέτρηση. Στον Παναιτωλικό, άλλωστε, επέρριψαν τις ευθύνες στην αστυνομία, με τους Νικαιώτες να τους μιμούνται με την παρακάτα ανακοίνωση:

“Ειμαστε αναγκασμένοι να απαντάμε σε αοριστιες και γεγονοτα τα οποια δεν εγιναν ποτε. Σημερα στο σταδιο Νεαπολεως-Νικαιας την ωρα εναρξης του αγωνα υπηρχαν στο γηπεδο 10 αστυνομικοι με αποτελεσμα να δουμε αυτα που ειδαμε μιας και ολοκληρη η αστυνομικη δυναμη βρισκοταν στο κεντρο της Αθηνας.

Ως νεα διοικηση θελουμε ολους τους φιλοξενουμενους στην εδρα μας αν καποιοι εχουν αλλοι αποψη καλο θα ειναι να το μεταφερουν εκτος το γηπεδου και να ξεσπανε στο σπιτι τους.Η Παε Ιωνικος καταδικαζει τα σημερινα γεγονοτα και το ιδιο ειμαστε σιγουροι οτι θα κανει και η ΠΑΕ Παναιτωλικος. Οι ζημιες εντος γηπεδου ειδικα στην θυρα φιλοξενουμενων ειναι ολοκληρωτικες με σπασμενα καθισματα να κοσμουν την εικονα της θυρας.

Οι μασκες πεφτουνε για το ποιος αγαπαει την ομαδα και προστατευει το γηπεδο της. Ο κοσμος θα πρεπει να αποβαλει τους λιγους. Αναφορες σε γεγονοτα που κοσμουν την φαντασια του οποιουδηποτε που αναφερετε επισημα ως Φιλαθλος και ειναι καλυτερα απο σεναριο του Μαρτιν Σκορτσεζε δεν νομιζω οτι θα πρεπει να μπαινουμε στην διαδικασια να απανταμε. Θα γινει επισημη συναντηση με τους φιλαθλους την τεταρτη 22/12/2010 για να δουμε ποια ειναι η επισημη θεση των συνδεσμων για το σημερινο θεαμα.

Τελος, οι πορτες μας ειναι ανοιχτες για οσους θελουνε να συμμετεχουν μαζι μας διοικητικα. Μην ξεχναμε οτι μετα απο πολλα χρονια οτι ο ερασιτεχνης συμμετεχει μαζι μας στο διοικητικο σχημα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε