Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Στον οικονομικό εισαγγελέα μετά τη σύλληψη για χρέη ο Μάικ Μπατίστ

Στον οικονομικό εισαγγελέα μετά τη σύλληψη για χρέη ο Μάικ Μπατίστ

200.000 ευρώ χωρίζουν τον Μάικ Μπατίστ απ’ την ελευθερία αυτή τη στιγμή. Ο πρώην άσσος του Παναθηναϊκού και τώρα της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ συνελήφθη για χρέη από φόρους στο Δημόσιο με το που πάτησε το πόδι του στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μπασκετμπολίστας είχε ειδοποιηθεί ήδη από την περασμένη εβδομάδα ότι εκκρεμή χρέος του προς το ελληνικό δημόσιο.

Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για ποσό που προκύπτει από φόρους για τις αμοιβές του την περίοδο που ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία οφειλή και κάπου εδώ ξεκινάει ένας άλλου είδους “πόλεμος”

Πολλοί λένε ότι όλα ξεκινούν από μια οικονομική κόντρα του Παναθηναϊκού με τον παίκτη. Κάποιοι μάλιστα συμπληρώνουν ότι όλα είναι θέμα αντεκδίκησης προς τον μάνατζερ του Μάικ Μπατίστ ο οποίος είναι ταυτόχρονα και μάνατζερ των Περπέρογλου και Σπανούλη.

Λένε μάλιστα ότι ενώ όταν λύθηκε το συμβόλαιο του παίκτη με τον ΠΑΟ υπήρχε μια οικονομική εκκρεμότητα. Ο παίκτης είχε να λάβει ένα χρηματικό ποσό. Συμφώνησε όμως λένε να μην λάβει το ποσό, το συμβόλαιο να λυθεί και ο Παναθηναϊκός να καταβάλει στην εφορία το ποσό των φόρων που αντιστοιχούσαν σε αυτό καθώς είχε αναγραφεί στο συμβόλαιο και θα έπρεπε να καταβληθούν οι φόροι.

Αυτό το ποσό, λέγεται απ’ την πλευρά Μπατιστ ότι είναι αυτό που οδήγησε στη σύλληψή του χθες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Κατηγορεί δηλαδή την πλευρά του Παναθηναϊκού ότι δεν κατέβαλε, βάσει συμφωνίας, το ποσό των φόρων.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού πάντως διαβεβαιώνεται πως δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα προς την εφορία.

Όπως και να ‘χει το γεγονός μένει. Ο άσσος των παρκέ συνελήφθη και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει στον οικονομικό εισαγγελέα.

Όπως έχουμε δει σε δεκάδες άλλες περιπτώσεις ο μπασκετμπολίστας έχει τη δυνατότητα να κάνει διακανονισμό και να αφεθεί ελεύθερος.

Αυτό βέβαια μένει να αποδειχθεί μαζί με το εάν τελικά θα λάβει μέρος στον αγώνα ενάντια στον Παναθηναϊκό σήμερα.

Διαβάστε επίσης:

Μπατίστ: Πάντα στην καρδιά μου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε