Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Στον Ολυμπιακό Ουρτάδο και Φούστερ – Στη Φλαμένγκο ο Ντιόγκο

ΦΩΤΟ, EUROKINISSI

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις  στα  μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Στη Φλαμένγκο με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιόγκο την ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται μία ανάσα από τους Ουρτάδο και Φούστερ, ενώ θα κινηθούν για έναν ακόμα επιθετικό.

Την  ώρα που όλοι περίμεναν τα νέα για τον Ουρτάδο ο Ολυμπιακός αιφνιδίασε τους πάντες και συμφώνησε με την Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του Νταβίντ Φούστερ. Ο 28χρονος Ισπανός επιθετικός αγωνίζεται από το 2004 στην δεύτερη ομάδα της Βιγιαρεάλ όμως πέρυσι  ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον προώθησε στην πρώτη ομάδα.

Ο Φούστερ αγωνίζεται τόσο ως φουνταριστός όσο και ως περιφερειακός επιθετικός. Την περσινή σεζόν έπαιξε 22 αγώνες και πέτυχε 3 γκολ, ενώ την προηγούμενη με τη φανέλα της Έλτσε είχε 13 τέρματα σε 26 αναμετρήσεις.

Δείτε το γκολ που πέτυχε πέρυσι εναντίον της Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου”

Εκτός απο τον Φούστερ οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται πολύ κοντά  στην απόκτηση και του Μόισες Ουρτάδο καθώς πριν από λίγες ώρες ανέβασαν την προσφορά τους με την ομάδα της Βαρκελώνης να είναι έτοιμη να πει το ναι!

Όμως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για ακόμα έναν επιθετικό. Αυτό που λέμε φουνταριστό καθώς ο Ντιόσκο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φλαμένγκο. Οι Βραζιλιάνοι τα βρήκαν σε όλα με τον Ολυμπιακό για τον μονοετή δανεισμό του παίκτη, έναντι 600.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος ο Ντιόγκο θα λάβει περίπου 1 εκατ. -ποσό που προβλεπόταν για φέτος στο συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες. Το εντυπωσιακό είναι, δε, πως στον Ολυμπιακό θα πρέπει να καταβληθούν 18 (!) εκατ. ευρώ, αν η Φλαμένγκο θέλει να κρατήσει τον Ντιόγκο και μετά το τέλος της σεζόν!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε