Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Στον πάτο και το 2013 – Ο Ιγκλέσιας…φρέναρε την ΑΕΚ

Στον πάτο και το 2013 – Ο Ιγκλέσιας…φρέναρε την ΑΕΚ

Στον βυθό του βαθμολογικού πίνακα θα βρει το 2013 την ΑΕΚ αφού οι “κιτρινόμαυροι” αν και προηγήθηκαν με τον Σταματή 66΄ δέχθηκαν την ισοφάριση από τον Ατρόμητο με τον Ιγκλέσιας στο 76΄.

To LIVE του αγώνα

“Λαβωμένη” η ΑΕΚ – Θλάση ο Κορδέρο

Σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τις καλυτερες ευκαιρίες με τον Νάστο στο 3΄και τον Επστάιν στο 16΄και στο 45΄. Στο ίδιο διάστημα η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να βγέλει κλασικές ευκαιρίες με εξαίρεση τη φάση του 28΄όταν ο Ιτάνζ μπλόκαρε δύσκολα μετά την κεφαλιά του Παυλή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ελάχιστες αλλά οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους τελική προσπάθεια στο δεύτερο 45λεπτο με τον Φούντα να σερβίρει και τον Σταματή να εκτελεί δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς, στο 66΄.

Στη συνέχεια οι “κιτρινόμαυροι” οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν τη νίκη που θα τους έβγαζε από την επικίνδυνη ζώνη αλλά τελικά δέχθηκαν την ισοφάριση σε μία στημένη φάση. Μετά το φάουλ του Πίτου Γκαρσία η άμυνα της ΑΕΚ επέτρεψε στον Ιγκλέσιας να σηκωθεί ανενόχλητος και με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κωνσταντόπουλου.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Γιάγκο (Τσούπρος), Κουτρουμπής, Βλάχος, Κορδέρο (42’ λ.τ. Κοτσαρίδης), Γκερέιρο, Κατίδης, Φουρτάδο (65’ Σταματής, Φούντας, Παυλής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσος (69’ Κούτσι), Επστάιν (68’ Πίτου Γκαρσία), Καραγκούνης (74’ Μπέλιτς), Καραμάνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε