Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Στον τελικό με τα χίλια ζόρια, ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟ 0-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε αλλά πήρε την ισοπαλία κόντρα στον ανώτερο ΠΑΣ και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Άρη.

Νιόπλιας: Μετράει η ουσία

Το LIVE του αγώνα

Ένας κακός Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε στο γήπεδο των Ιωαννίνων απέναντι σε έναν ΠΑΣ που κυριάρχησε και έχασε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Σημαντικότερη εξ΄αυτών το δοκάρι του Κοντογουλίδη στο 31΄. ‘Ενα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε και άλλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως η κεφαλιά του μετά από σέντρα του Αράς πέρασε δίπλα από την εστία του Τζόρβα.

 
Οι δύο ομάδες τελειώσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω των αποβολών των Σαριέγκι (83΄) και Κώτσιου (90+1΄).Το τελικό 0-0 σε συνδιασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα έδωσε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν στις 24 Απριλίου τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο με στόχο το νταμπλ.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ζαφειρόπουλος, Στάθης, Βάντερσον, Κώτσιος, Κούσας, Μπουχάν (89′ Βαρτζιώτης), Μενδρινός (70΄Μιχαλόπουλος), Καζναφέρης, Κοντογουλίδης, Τζάνης (70’ Μπακαγιόκο), Αράς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης (76’ Νίνης), Λέτο (71’ Χριστοδουλόπουλος), Ρουκάβινα (66′ Σαλπιγγίδης), Σισέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε