Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Στους «8» Ίντερ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Ετό γιορτάζει μπροστά από τους φίλους της Ίντερ το γκολ που πέτυχε
Ο Ετό γιορτάζει μπροστά από τους φίλους της Ίντερ το γκολ που πέτυχε, ΦΩΤΟ REUTERS

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο άλωσε το «Στάμφορντ Μπριτζ» και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεγάλη έκπληξη έκανε η ΤΣΣΚΑ που νίκησε μέσα στην Ισπανία την Σεβίλλη με 2-1.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ούτως ή άλλως το πρόσωπο της βραδιάς στο Λονδίνο, στην επιστροφή του για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Τσέλσι. Σίγουρα, όμως, μετά το μαεστρικό κοουτσάρισμα  των νερατζούρι και τον αποκλεισμό των «μπλε» το όνομα του θα στοιχειώνει από δω και στο εξής το «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Ετό στο 78΄μετέτρεψε σε γκολ την εκπληκτική ασίστ του Σνάιντερ και η Ίντερ πέρασε την Τσέλσι με δύο νίκες, περιμένοντας πια τον αντίπαλο της στα προημιτελικά, στην κλήρωση της Παρασκευής. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντρογκμπά με απευθείας κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Στην Ανδαλουσία, η ΤΣΣΚΑ σα να έφερε στις αποσκευές της το κρύο από την Μόσχα, πάγωσε την Σεβίλλη αφήνοντας την εκτός διοργάνωσης. Ο Νεσίντ στο 39΄ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν δύο λεπτά αργότερα με τον Περότι. Ο Χόντα στο 55΄ με ένα εκπληκτικό φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του «τραγικού» Πάλοπ και έγραψε τον επίλογο στην πρόκριση της ΤΣΣΚΑ, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε