Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στους “8” με 8.000 κόσμο οι… μικροί του Ολυμπιακού!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και περίπου 8.000 θεατών   η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού επικράτησε με 2-1 της Άντερλεχτ και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Next Generation όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Στορκ νίκησαν 2-1 την Αντερλεχτ και πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση στην προημιτελική φάση του Next Generation, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Αστον Βίλα σε μονό παιχνίδι στο Μπέρμιγχαμ.

Το σκορ άνοιξε στο 21ο λεπτό με κεφαλιά του Ιωαννίδη, ενώ η Αντερλεχτ ισοφάρισε με την έναρξη του β’ μέρους με γκολ του Ατσεαμπόνγκ. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν το έβαλε κάτω και πήρε ξανά το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωαννίδη. Στη φάση αυτή η Αντερλεχτ έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Τζαμπί.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού κράτησαν έως τέλους το υπέρ τους 2-1 και στο φινάλε πανηγύρισαν έξαλλα τη μεγάλη νίκη-πρόκριση με τον κόσμο να φεύγει ευχαρίστημενος και από το θέαμα που είδε καθώς η ομάδα του δημιούργησε 16 τελικές προσπάθειες έναντι 3 των Βέλγων.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Βλάχος, Καραγκούνης, Λεάντρο, Ρουγκάλας, Λυκογιάννης, Σιώπης Μ., Γκίνο, Σιώπης Δ., Λύρας, Βουτσιώτης, Ιωαννίδης (73′ Βέργος).

Άντερλεχτ: Νταβί, Ντ’ Αλμπέρτο, Πεμπά, Χέιλεν, Λουκακού, Ντεντολετέρ, Ταρφίλ, Νταφ (61′ Ριβιτούσο), Ατσέαμπονγκ, Σουμαρέ (46′ Τζααμπί), Ντιαρά (46′ Χένεν).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε