Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στους “8” του Κυπέλλου ΟΠΑΠ ο Διαγόρας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι Ροδίτες επικράτησαν με 1-0 του Εθνικού Αστέρα χάρη σε τέρμα του Ταραχούλσκι και είναι η μοναδική ομάδα που συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ.
Διαγόρας και Εθνικός Αστέρας οδηγήθηκαν σε επαναληπτικό ματς, αφού στην Καισαριανή είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1.
 
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση χάρη στην κεφαλιά του Ταραχούλσκι στο 30ο λεπτό. Η ομάδα της Καισαριανής είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα αλλά ο Ταμπάσης απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Διαμάντης, ενώ από εκείνο το σημείο και έπειτα οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Χατζόπουλου.
 
Ο Εθνικός Αστέρας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί αυτό το πλεονέκτημα και ο Διαγόρας πανηγύρισε την πρόκριση για τους “8” της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.
 

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Εθνικός Αστέρας (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Παριανός (71′ Τσιώλης), Καρατζάς, Τραορέ, Χωριανόπουλος, Διαμάντης (82′ Αργυρίου), Παλάσκας (63′ Γιαννιτσανάκης), Φραντζεσκί, Λουάμο, Παπαζούδης, Άντονι.

Διαγόρας (Πετρός Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Χατζόπουλος, Εξουζίδης (62′ λ.τ Σκόνδρας), Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Ζλάτκοβιτς (83′ Αγκιρίμπα), Γεωργίου (90+3′ Χριστοφιλέας), Προβατίδης, Πλάτανος, Ταραχούλσκι, Πουλόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε