Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στους παίκτες έριξε την ευθύνη ο Ίβκοβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού είπε χαρακτηριστικά: “μας έδιναν το ματς αλλά δεν το παίρναμε”.

Φανερά απογοητευμένος από τον τρόπο που χάθηκε το ματς και το πρωτάθλημα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε στη συνέντευξη τύπου:

“Ήταν πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι. Η ομάδα ήταν έτοιμη να παίξει ένα τέτοιο ματς και να έχει διάρκεια. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αν δούμε την γενική στατιστική του Παναθηναϊκού με αυτά τα ποσοστά δύσκολα χάνεις. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον παίκτη μου για τις βολές στο τέλος. Έχω όμως ένα παράπονο, αν θέλεις να δείξεις ομάδα πρέπει να παίξεις άμυνα. Ο Φώτσης και ο Μπατίστ έπαιξαν ένα μεγάλο παιχνίδι, τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν 16-3 υπέρ του Παναθηναϊκού και αν είχαμε ελέγξει τον τομέα αυτό θα ήταν διαφορετικά. Είχαμε την ευκαιρία και στο τέλος να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε.

Είπα στους παίκτες μου ότι κάποιος μας έδινε το ματς και δεν ξέραμε πώς να το πάρουμε. Υπάρχει ένα δύσκολο παρελθόν στην έδρα αυτή, δεν καταλαβαίνω ακόμα την πίεση των παικτών μου. Στο δεύτερο παιχνίδι παίξαμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο αλλά χάσαμε. Εμείς αλλάξαμε κάτι, είχαμε καλή ψυχολογία αλλά δεν έφτασε για να πάρουμε το πρωτάθλημα παρά το πλεονέκτημα έδρας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε