Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στους Θρακομακεδόνες ο Μπάγεβιτς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Σερβοέλληνας τεχνικός βρίσκεται αυτή την ώρα στους Θρακομακεδόνες για να αποχαιρετήσει τους παίκτες και δεν αποκλείεται να μιλήσει στους εκπρόσωπους του Τύπου για τους λόγους της αποχώρησης του. Στο βουνό αναμένεται και ο πρόεδρος της ΑΕΚ για να παρουσιάσει τον Κόλα και να θέσει τους παίκτες προ των ευθυνών τους.
 

 
 
Η τρίτη θητεία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Βόλο και σήμερα ο “Ντούσκο”  περάσε για τελευταία φορά την πόρτα στους Θρακομακεδόνες για να αποχαιρετήσει τους παίκτες.
 
Ο τρόπος που ανακοίνωσε την παραίτηση του ο Σερβοέλληνας τεχνικός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Μπάγεβιτς να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση.
 
Το παρών στην προπόνηση της ΑΕΚ αναμένεται να δώσει και ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα παρουσιάσει τον Κόλα και τον Γκρέταρσον (το δίδυμο που θα κάτσει στον πάγκο για τον αγώνα με την Ζενίτ), ενώ αναμένεται να μιλήσει με σκληρή γλώσσα στους παίκτες για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε