Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Στρατιώτης… Μπάνε!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο “τίγρης” έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του “δικέφαλου του Βορρά”, μετά την είσοδο του στην διοίκηση της ομάδας, ενώ ο Θανάσης Χατζόπουλος, δήλωσε πως όλοι θα πρέπει να πάνε ενωμένοι για τα πλέι οφ. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ επισημοποίησε την προσθήκη των Πρέλεβιτς, Χατζόπουλου και Ραπτόπουλου στη διοίκηση Ζαγοράκη.
Επίσημο μέλος του νέου ΔΣ του ΠΑΟΚ αποτελεί από σήμερα ο Μπάνε Πρέλεβιτς.
 
Αποχωρώντας από τα γραφεία της Τούμπας ο ¨τίγρης”, όπως και ο Θανάσης Χατζόπουλος έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις ως μέλη της νέας διοίκησης.
 
Ο “Μπάνε” τόνισε πως τον τιμά η πρόταση του προέδρου της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη και χαρακτήρισε τον εαυτό του… στρατιώτη των Θεσσαλονικέων.
 
“Είμαι στρατιώτης του ΠΑΟΚ, δε χρειάστηκαν παραπάνω από δέκα λεπτά να συμφωνήσω με τον Ζαγοράκη. Τους ρόλους θα τους δούμε στην πορεία, τώρα έχει σημασία να ρίξουμε το βάρος στα πλέι οφ και να προσπαθήσουμε όλοι για να διακριθεί η ομάδα εκεί” τόνισε ο “τίγρης”.
 
Απ’ την μεριά του, ο κ. Χατζόπουλος επισήμανε: “Είναι τιμή μου που δέχθηκα μία τέτοια πρόταση από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ τώρα έχει σημασία όλοι μαζί ενωμένοι να πάμε για τα πλέι οφ”.
 
Μετά το πέρας της συνεδρίασης η ΠΑΕ εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την διεύρυνση της διοίκησης (θα συγκροτηθεί σε σώμα όταν κατατεθεί η αίτηση ανανέωσης της θητείας από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ στο Πρωτοδικείο).
 
Στην ανακοίνωση δεν γίνεται αναφορά στους ρόλους των νέων στελεχών, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, πιθανότατα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
 
“Κατά τη διάρκεια του σημερινού Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αποφασίστηκε η διεύρυνση του με την συμμετοχή, πλέον, ως μέλη και των κ.κ. Πρέλεβιτς, Ραπτόπουλου, Χατζόπουλου.
 
Ποια είναι τα τρία νέα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
 
Μπάνε Πρέλεβιτς, ετών 44. Ο κ. Πρέλεβιτς είναι γνωστός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Π.Α.Ο.Κ. και τέως αρχηγός της Ομάδας, καθώς και προπονητής της. Το όνομά του έχει συνδεθεί απόλυτα με τον Π.Α.Ο.Κ. αφού αγωνίστηκε σ αυτόν επί σειρά ετών, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις και εξελίχθηκε σε ηγετική φυσιογνωμία της ομάδας. Με τον Π.Α.Ο.Κ. κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης το 1991, το Κύπελλο Κόρατς το 1994, το Πρωτάθλημα Ελλάδας το 1992, καθώς και το Κύπελλο Ελλάδας το 1995. Επίσης αγωνίστηκε στους τελικούς του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1992 και 1996 και στο final four της Ευρωλίγκα το 1993.
 
Πάνος Ρούτης – Ραπτόπουλος, (Mario Routi), ετών 41. Ο κ. Ρούτης είναι συγγραφέας λογοτεχνικών βιβλίων και κινηματογραφικών σεναρίων. Είναι μέτοχος στην εταιρία Εξπρές Σέρβις, στης οποίας την ανάπτυξη συμμετείχε προ δεκαπενταετίας, λόγω της εξειδίκευσής του στο μάρκετιγνκ, ενώ στα τέλη της δεκαετίας του 90 υπήρξε σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας Μακεδονία. Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή και για το λόγο αυτό ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό. Με τα διοικητικά του Π.Α.Ο.Κ. είχε ξανασχοληθεί την περίοδο 2000 – 2001.
 
Αθανάσιος Χατζόπουλος, ετών 39. Ο κ. Χατζόπουλος είναι επιχειρηματίας με ειδικότητα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διευθύνει την ομώνυμη εταιρεία που εξειδικεύεται στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή εύκαμπτων υλικών συσκευασίας και η οποία εδρεύει στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Ο κ. Χατζόπουλος παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια του Π.Α.Ο.Κ. σε Ελλάδα και Ευρώπη και διατηρεί σουίτα στα VIP του γηπέδου της Τούμπας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε