Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Super Clasico! – Η Ρεάλ το πίστεψε η Μπαρτσελόνα προκρίθηκε(VIDEO)

Μετά από ένα πολύ μεγάλο ματς στο Καμπ Νου, η Μπαρτσελόνα πήρε την ουσία αλλά η Ρεάλ τις εντυπώσεις. Οι Καταλανοί βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στο πρώτο μέρος που ανήκε μέχρι το 43′ στη βασίλισσα, όμως οι παίκτες του Μουρίνιο το πίστεψαν και επέστρεψαν στο ματς. Το τελικό 2-2 έδωσε την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου στην ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Το πέμπτο κλάσικο της σεζόν ήταν διαφορετικό από τα προηγούμενα. Η Ρεάλ μπήκε αφιονισμένη στο Καμπ Νου. Έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες, είχε και δοκάρι με τον Οζίλ όμως δεν μπόρεσε να προηγηθεί στο σκορ.

Ο Γκουαρντιόλα αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Ινιέστα με τον Πέδρο, μία αλλαγή που του βγήκε και με το παραπάνω. Η Μπάρτσα όχι μόνο ισορρόπησε το ματς αλλά κατάφερε να σημειώσει 2 γκολ στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο 43′ ο Μέσι με εξαιρετική ασίστ βρήκε τον Πέδρο και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Κασίγιας. Πριν προλάβουν οι Μαδριλένοι να συνέλθουν ήρθε το δεύτερο… χτύπημα. Και τι “χτύπημα”. Ο Ντάνι Άλβες με… βολίδα σημάδεψε το παραθυράκι του Κασίγιας. Όλα έδειχναν ότι η Μπάρτσα θα έστηνε πάρτι στο δεύτερο μέρος ενώ ουδείς είχε αμφιβολία για την πρόκριση, αφού η Μπαρτσελόνα είχε και το 2-1 του πρώτου ματς.

Ο Μουρίνιο ρίσκαρε ακόμη περισσότερα βάζοντας τον Γκρανέρο αντί του Ντιαρά, ενώ φρέσκαρε και την επίθεση του με τους Μπενζεμά, Καγεχόν.

Η Ρεάλ δεν τα παράτησε ποτέ. Ο Ρονάλντο στο 68′ πέρασε και τον Πίντο κάνοντας το 2-1 και 4 λεπτά μετά ο Μπενζεμά “πάγωσε” το Καμπ Νου φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Η βασίλισσα ήθελε ένα ακόμη γκολ για να προκριθεί αλλά δεν το βρήκε. Ο Μπενζεμά στο 79′ έχασε τη σημαντικότερη ευκαιρία της ομάδας του για να πετύχει μία ιστορική ανατροπή.

Όσο η ώρα πέρναγε, οι παίκτες της Ρεάλ έχαναν την ψυχραιμία τους. Ο Ράμος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ κάποιοι από τους υπόλοιπους “προσπάθησαν” να τον ακολουθήσουν.

Η Μπαρτσελόνα τελικά εξασφάλισε το εισιτήριο για τους “4” του κυπέλλου εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Λεβάντε – Βαλένθια.

Μπαρτσελόνα (Πέπε Γκουαρντιόλα): Πίντο, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αμπιντάλ,  Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα (30′ Πέδρο), Φάμπρεγκας (70′ Τιάγκο), Μέσι, Σάντσες (80′ Μασκεράνο).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοσέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Κοεντράο, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Τσάμπι Αλόνσο, Λασσανά Ντιαρά (52′ Γκρανέρο), Κακά (61′ Καγεχόν), Κριστιάνο Ρονάλντο, Οζίλ, Ιγκουαϊν (61′ Μπενζεμά).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε