Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Super Πετρόπουλος, “κεραυνός” Βύντρα και πέρασμα απ΄την Πλατεία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με τον Αντώνη Πετρόπουλο να επιστρέφει στην ενδεκάδα και να σκοράρει μετά από 7 μήνες και τον Λουκά Βύντρα να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του Πανιώνιου, που πάλεψε για την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο και πάει στους αγώνες με Τότεναμ και Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Το LIVE του αγώνα

Οι παίκτες του Χουάν Ραμόν Ρότσα μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει μετά το 20λεπτο αλλά πάνω που φάνηκε απειλητικός, ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Σε μία αντεπίθεση ο Πετρόπουλος πήρε τη μπάλα από τον Μαυρία μπήκε στην περιοχή και με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πανηγυρίζοντας το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι “πράσινοι” βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Χριστοδουλόπουλο να στρώνει στον Βύντρα και αυτός με έναν “κεραυνό” από τα 35 μέτρα να νικάει τον Γιαννακόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Η είσοδος του Μενδρινού επέτρεψε στους γηπεδούχους να κρατήσουν περισσότερο τη μπάλα και να φτιάξουν περισσότερες ευκαιρίες. Ο Αραβίδης στο 60΄και ο Κολοβός ένα λεπτό αργότερα δεν μπόρεσαν να σημαδέψουν σωστά, ενώ ο Παναθηναϊκός απάντησε με τον Πετρόπουλο και τον Ζέκα στην ίδια φάση να υποχρεώνουν σε εντυπωσιακές επεμβάσεις τον Γιαννακόπουλο.

Ο Πανιώνιος ανέβασε την πίεση του και αφού προειδοποίησε με το τετ α τετ του Ντούνη στο 77΄κατάφερε να μειώσει με τον ίδιο παίκτη μετά από λάθος του Τριανταφυλλόπουλου στο 78΄. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Ελευθερόπουλου δεν μπόρεσε να σπάσει τον αμυντικό κλοιό των “πράσινων” με αποτέλεσμα να γνωρίσει την τρίτη σερί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Ρόβας(89’ Σαμαρης), Γουνδουλάκης(74’ Καμπάνταης), Κολοβός, Ντούνης, Αραβίδης, Κουλουχέρης (46’ Μενδρινός) 

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Μαυρίας(83’ Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος(88’ Σο), Πετρόπουλος(85’ Τοτσέ) 

Ρότσα: Να γράψουμε ιστορία στο Λονδίνο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε