Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Superleague: Εγκρίθηκε η συμφωνία, αποχώρησε ο Άρης

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Το ΔΣ της Superleague ενέκρινε τη συμφωνία με τον ΠΣΑΠ για τις οφειλές σε παίκτες (ρύθμιση για 45 δόσεις), ωστόσο ο Άρης εξέφρασε την αντίθεση του και αποχώρησε από την ψηφοφορία.

Η συμφωνία πέρασε από το Συμβούλιο με τον όρο που έθετε η ΕΠΟ σύμφωνα με τον οποίον όποιος υπαχθεί στην ρύθμιση αυτή (είναι μέχρι 45 δόσεις για μεγάλα ποσά) δεν μπορεί παράλληλα να επιδιώκει και την υπαγωγή του στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Η μοναδική ΠΑΕ που δεν συμφώνησε ήταν ο Άρης ο οποίος τόνισε πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις 45 δόσεις και θα ήθελε 60 δόσεις. Η ¨κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ αποχώρησε και δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία.

Οι υπόλοιπες 15 ΠΑΕ ενέκριναν την συμφωνία και ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης τόνισε: “Σεβόμαστε τον Άρη και την ιστορία του αλλά και το πρόβλημά του. Θα κοιτάξουμε μήπως καταφέρουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό.
Γι’ αυτό θα κάνουμε μία συνεδρίαση την επόμενη εβδομάδα με την συμμετοχή της Super League, της ΕΠΟ, του ΠΣΑΠ αλλά και της ΠΑΕ Άρης μήπως έστω και κατ εξαίρεση μπορεί να βρεθεί λύση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε