Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Superleague: “Έσκασε” μεγάλη πρόταση από Σαββίδη για τη χορηγία!

ΦΩΤΟ intime.gr
ΦΩΤΟ intime.gr

Το θέμα της χορηγίας της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος παραμένει ανοιχτό και στο… παιχνίδι μπήκε πολύ δυνατά ο Ιβάν Σαββίδης. Αποφασίζει την Παρασκευή η Superleague.

Για τη χορηγία του πρωταθλήματος είχαν εκφράσει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον ο “ΟΠΑΠ” και η “Alter Ego” του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε αυτή τη… μάχη μπήκε και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, καταθέτοντας πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για δύο χρόνια, μέσω της εταιρείας “Dimera Media”. Η πρόταση αυτή είναι μεγαλύτερη τόσο από αυτή του “ΟΠΑΠ” όσο και από αυτή της εταιρείας “Alter Ego”.

Η πρόταση της “Alter Ego” είναι για δύο χρόνια με συνολικό ποσό 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Δύο εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο (αυτόν που διανύουμε) και 2,5 εκατομμύρια για τον δεύτερο.

Απ’ την άλλη, ο “ΟΠΑΠ” έχει καταθέσει δύο διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη είναι κλειστό συμβόλαιο τετραετίας με 7.275.000 ευρώ. 1,275 εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο και από δύο εκατομμύρια για κάθε επόμενο. Η δεύτερη προσφορά αφορά συμβόλαιο 2+2 ετών με δικαίωμα ανανέωσης μετά τα πρώτα δύο χρόνια από την πλευρά του ΟΠΑΠ. Για την πρώτη διετία το ποσό είναι 3.275.000 και για τη δεύτερη 5.5 εκατομμύρια.

Μετά τα νέα δεδομένα που είχαμε, η Superleague ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο την Παρασκευή για να εξεταστεί το αίτημα για την χορηγία του πρωταθλήματος, ενώ αναμένεται να ληφθεί απόφαση και για την κεντρική χορηγία!

Αναλυτικά

“Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 21/10/2016 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

 

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Λήψη απόφασης περί του αν θα πρέπει να κριθεί ως «παραδεκτή» η από 19/10/2016 πρόταση χορηγίας της «DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD».

2/ Με βάση την ως άνω απόφαση, λήψη απόφασης για τις περαιτέρω ενέργειες του Συνεταιρισμού για την αντιμετώπιση της κεντρικής χορηγίας.

3/ Διάφορα.”

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε