Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Superleague – Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ: 4η αγωνιστική – Ημέρα 2η

ΦΩΤΟ NEWSIT
Με τις αναμετρήσεις Ηρακλής – Καβάλα και Λάρισα – Κέρκυρα στις 16:00 ξεκινάει το σημερινό πρόγραμμα της Superleague. Εκτός έδρας δοκιμασίες σε Ξάνθη και Βόλο για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Με απουσίες ο Άρης κόντρα στον Εργοτέλη.

Ηρακλής-Καβάλα (16:00, NovaSports 2)

Με στόχο τη νίκη που θα τον κρατήσει μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ο Ηρακλής φιλοξενεί την Καβάλα, η οποία ψάχνει ακόμα το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα αλλά έρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Τάτσης (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: “Καυταντζόγλειο”

Λάρισα-Κέρκυρα (16:00, NovaSports 3)

Παρά το καλό ξεκίνημα, η Λάρισα προέρχεται από δύο σερί στραβοπατήματα (ισοπαλία με Καβάλα, ήττα στο Καυταντζόγλειο) και η επαναφορά στον… ίσιο δρόμο μοιάζει απαραίτητη απέναντι στην Κέρκυρα. Η τελευταία θα παραταχθεί χωρίς τον Λαμπρόπουλο στο Αλκαζάρ -αλλά με σύμμαχο την ψυχολογία από τις τελευταίες θετικές εμφανίσεις.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Τρύφων (Δράμας)

ΓΗΠΕΔΟ: “Αλκαζάρ”

SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ (18:15, NET)

Οι απώλειες με Αστέρα και Ολυμπιακό Βόλου αφαίρεσαν το δικαίωμα για γκέλες από την ομάδα του Δερμιτζάκη -που δε βλέπει τίποτα άλλο από την επιστροφή της στις νίκες. Σε αυτές, από την άλλη, καλούνται να φτάσουν για πρώτη φορά οι γηπεδούχοι, που έχουν μεν φιλοδοξίες -αλλά και μόλις δύο μόλις πόντους μέχρι τώρα στη βαθμολογία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Τουμπάκαρης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: “Πηγάδια”

Άρης-Εργοτέλης (18:15, NovaSports 2)

Με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο ο Άρης υποδέχεται τον Εργοτέλη. Χωρίς τον Σηφάκη, αλλά με τους Οριόλ και Τσεσνάουσκις θα παραταχθούν οι “κίτρινοι” -την ώρα που οι Κρητικοί θα κατέβουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” χωρίς τους Τζούνιορ και Αλεξόπουλο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: “Κλεάνθης Βικελίδης”

Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ (20:30, NovaSports 1)

Χωρίς τους Ντιόπ και Καφέ -και με αμφίβολο τον Ραφίκ Τζεμπούρ- η “Ένωση” θα ψάξει στο Βόλο τη νίκη, που θα την επαναφέρει την αισιοδοξία στο “κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει την φήμη του “ζημιάρη” που τον τον συνοδεύει για την ώρα στην πρωτάθλημα και μετά τον ΠΑΟΚ να κόψει βαθμούς και από τον άλλο δικέφαλο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε