Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Superleague: Στον… αέρα δυο αναμετρήσεις

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το προσεχές σαββατοκύριακο έχουμε τη διεξαγωγή της 11ης -εξ αναβολής- της Superleague, αλλά δεν αποκλείεται αυτή να πραγματοποιηθεί χωρίς δυο αναμετρήσεις.

Ο λόγος για τους αγώνες Ηρακλής – Κέρκυρα και ΑΕΛ – ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι πιθανό να αναβληθούν, αφού τα… σημάδια του χιονιά κάνουν ακόμα την παρουσία τους τόσο στο “Καυτανζόγλειο” όσο και στο “AEL FC Arena”.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγωνιστικός χώρος της έδρας του Γηραιού είναι καλυμμένος με χιόνι. Την ίδια ώρα, έχουν παγώσει και οι σωληνώσεις του γηπέδου και δεν υπάρχει ζεστό νερό και θέρμανση.

Ανάλογη εικόνα και στο γήπεδο της ΑΕΛ. Μάλιστα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας των “βυσσινί”, Χρήστος Τσούμαρης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως είναι μάλλον αδύνατο να γίνει το ματς.

“Οι συνθήκες δεν βοηθούν σε οποιαδήποτε μορφή αποχιονισμού, αφού με όποιο τρόπο και αν προσπαθήσουμε ενδέχεται να καταστρέψουμε τον αγωνιστικό χώρο, είτε με μηχανήματα, είτε και με τα χέρια ακόμη. Εγγράφως η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, ενημέρωσε τη Σούπερ Λίγκα ότι δεδομένων συνθηκών και των προτεραιοτήτων της υπηρεσίας προκύπτει θέμα ασφάλειας για τους παράγοντες και το φίλαθλο κόσμο και εισηγείται μη διεξαγωγή του αγώνα. Αυτά στάλθηκαν και θα υπάρξει εισήγηση με τα συμπεράσματα. Περιμένουμε πλέον να ληφθεί απόφαση” ένα χαρακτηριστικό σημείο των δηλώσεων του…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε