Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

“Σβήνουν” οι ελπίδες του ΑΠΟΕΛ

Δύσκολο το έργο του ΑΠΟΕΛ για πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ, ΦΩΤΟ REUTERS

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την ισοπαλία από τον ΑΠΟΕΛ και είναι το φαβορί για την τρίτη θέση του 4ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η κυπριακή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Μιροσάβλιεβιτς αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 54΄ από τον Σιμάο και έμεινε στην τελευταία θέση. Στο άλλο ματς του ομίλου η Τσλεσι εξασφάλισε την πρώτη θέση μετά τη νίκη της στην Πορτογαλία επί της Πόρτο με 1-0.

Για τον τρίτο όμιλο η Μαρσέιγ έμεινε όρθια στο “Σαν Σίρο” μετά το 1-1 με την Μίλαν και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Την πρόκριση της εξασφάλισε η Ρεάλ Μαδρίτης που νίκησε με 1-0 την Ζυρίχη στο “Μπερναμπέου”.

Η έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε στον δεύτερο όμιλο, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε την ήττα στο “Ολντ Τράφορντ” μετά από 23 ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η Μπεσίκτας άλωσε την έδρα των “κόκκινων διάβολων” με το γκολ του Τέγιο στο 20ο λεπτό.  Ανατροπή και νίκη για την ΤΣΣΚΑ που επιβλήθηκε με 2-1 της Βόλφσμπουργκ στη Μόσχα. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία αγωνιστική καθώς όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης στους “16”.

Την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο εξασφάλισε η Μπορντό που επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους στην Γαλλία. Η Μπάγερν Μονάχου νίκησε με 1-0 την Μακάμπι Χάιφα στο Μόναχο και η δεύτερη θέση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπάγερν

1ος ΟΜΙΛΟΣ
Μπορντό – Γιουβέντους 2-0 (Φερνάντο 54΄, Τσαμάκ 90΄)
Μπάγερν Μονάχου – Μακάμπι Χάιφα 1-0 (Όλιτς 62΄)

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπεσίκτας 0-1 (Τέγιο 20΄)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βόλφσμπουργκ 2-1 (Νεσίντ 58΄, Κράσιτς 66΄/ Τζέκο 19΄)

3ος ΟΜΙΛΟΣ
Μίλαν – Μαρσέιγ 1-1 (Μποριέλο 10΄/ Λούτσο Γκονζάλες 16΄)
Ρεάλ Μαδρίτης – Ζυρίχη 1-0 (Ιγκουαίν 21΄)

4ος ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΕΛ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1 (Μιροσάβλιεβιτς 5΄/ Σιμάο 54΄)
Πόρτο – Τσέλσι 0-1 (Ανελκά 69΄)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε