Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Σχεδόν τριπλάσια εισιτήρια ο Ολυμπιακός από τον Ατρόμητο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο τελικός του κυπέλλου θα γίνει το Σάββατο 28 Απριλίου στις 20.30 στο ΟΑΚΑ, με τους ευρθρόλευκους να παραλαμβάνουν 33.000 εισιτήρια και τον Ατρόμητο 12.500.

Μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του κυπέλλου μεταξύ του Ατρομήτου και του Ολυμπιακού, οριστικοποιήθηκε η μέρα, η ώρα διεξαγωγής του αγώνα ενώ έγινε γνωστός και ο αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει η κάθε ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραλάβουν 33.000 εισιτήρια, ενώ ο Ατρόμητος 12.500. Η αστυνομία θα κάνει αυτοψία στο ΟΑΚΑ τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ έχει ζητηθεί ήδη από τη διοίκηση του σταδίου να προχωρήσει σε βελτιώσεις των εγκαταστάσεων ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο Γιάννης Μώραλης μετά το τέλος της σύσκεψης ανέφερε: “Ο τελικός θα γίνει στις 28 Απριλίου στο ΟΑΚΑ στις 20:30 κάτι που το αποδέχτηκε και η ΕΠΟ και η αστυνομία και το κανάλι. Ήταν η πιο ευρεία σύσκεψη που έχω συμμετάσχει. Ήταν μια έγκυρη σύσκεψη αρκετές μέρες πριν τον τελικό. Βάλαμε τους πρώτους κανόνες. Ποιες θύρες θα πάρει η κάθε ομάδα και ποσά εισιτήρια. Υπάρχει ακόμα μια αυριανή αυτοψία της αστυνομίας για να συμφωνήσει στο πλάνο.

Εμείς σαν Ολυμπιακός είπαμε ότι βλέπουμε το παιχνίδι σαν γιορτή. Είμαστε δυο ομάδες με σοβαρές διοικήσεις και με καλές σχέσεις. Δυο ομάδες που έχουν πετύχει τους βασικούς τους στόχους τη φετινή περίοδο και αυτό έχει σημασία για την ψυχολογία των φιλάθλων μας. Εκφράσαμε την επιθυμία να δώσουμε μαζί και τον κ. Σπανό μια κοινή συνέντευξη τύπου 3-4 μέρες πριν το τελικό ώστε να δώσουμε ένα διαφορετικό κλίμα. Η δέσμευση μας είναι ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πάμε σε ένα τελικό χαμηλών τόνων και να επηρεάσουμε με την καλή έννοια τους φιλάθλους μας ώστε να πάνε στο γήπεδο για ένα παιχνίδι γιορτή. Να ξεχάσουμε τα άσχημα συμβάντα του περσινού τελικού.”

Από την πλευρά του Ατρομήτου, ο Γιώργος Χατζής είπε: “Πιστεύω ότι τα μέτρα που πάρθηκαν αυτή τη φορά είναι σαφώς βελτιωμένα από τα περσινά, ώστε να μην αντικρίσουμε αυτό το ελεεινό χάλι όπως στο τελικό με την ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος θα πάρει περίπου 12.500 εισιτήρια, ενώ ο Ολυμπιακός περίπου 33.000. Φέτος ο Ατρόμητος δεν είναι ομάδα της γειτονιάς, αλλά της Ευρώπης.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε