Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Συγκεντρώνεται η Εθνική

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του εθνικού αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος.

Η “γαλανόλευκη” αντιμετωπίζει την Τετάρτη τη Σερβία, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, στο Βελιγράδι. Αυτή θα είναι και η πρώτη γνωριμία για κάποιους παίκτες με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να δοκιμάσει το σύστημα 4-4-2, το οποίο όπως γνωστοποίησε στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου θα είναι το βασικό σύστημα που θα κατεβάζει στους αγώνες.

Την Δευτέρα στις 09:30, θα γίνει η πρώτη προπόνηση της Εθνικής, στον Αγιο Κοσμά, η οποία θα είναι ανοικτή. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα ακολουθήσει και δεύτερη προπόνηση στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου και την Τρίτη θα υπάρξει προπόνηση το πρωί (09:30 – Αγιος Κοσμάς). Το απόγευμα της Τρίτης, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Σερβία.

Η αποστολή: 
Σηφάκης, Τζόρβας, Κυργιάκος, Μαλεζάς, Μανιάτης, Μαρίνος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βύντρα, Γκέντσογλου, Καφές, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Γκέκας, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης και Σαμαράς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε