Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Συγκινημένος ο Πάμπλο Γκαρσία: Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για το διαζύγιο με την ομάδα της καρδιάς του. Αποθέωση για τον Ουρουγουανό και υβριστικά συνθήματα κατά της ΠΑΕ από τον κόσμο.

Οι δρόμοι του Πάμπλο Γκαρσία και του ΠΑΟΚ χώρισαν και ο Ουρουγουανός μίλησε για το διαζύγιο με την ομάδα της… καρδιάς του.

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στην αίθουσα αποθέωσε τον Πάμπλο Γκαρσία ενώ στο τέλος ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά της ΠΑΕ.

Ο Ουρουγουανός δεν έκρυψε τη συγκίνησή του αλλά και τον πόνο που ένιωσε τον τελευταίο καιρό από τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομαδας.

“Να μην φοβάται κανείς γιατί δεν θα κόψω κεφάλια. Αυτές είναι οι τελευταίες ημέρες. Εχω σκεφτεί και έχω γράψει κάποια πράγματα αυτές τις ημέρες και τα έγραψα για να μην τα ξεχάσω. Από την καρδιά μου. Ηρθε η ώρα να φύγω, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς μου και στην μάνα μου που ξέρω ότι με βλέπει και μου έδειξε να είμαι πάντα πιστός και ειλικρινής, ευχαριστώ την γυναίκα μου που ήταν πάντα δίπλα μου στις καλές και κακές στιγμές, είναι μία υπέρχοχη ημέρα. Θα συνεχίσουμε με δύναμη τον δρόμο μας. Γιατί αυτό το κάνουμε από 20 χρονών, στα παιδιά μας, στον Μπέντζαμιν που είναι δίπλα μου, θέλω να μεγαλώσει δυνατός γιατί η ζωή είναι δύσκολη. Είμαι περήφανος γι΄αυτόν. Η γυναίκα μου η πριγκίπισσα μου και ο μικρός που είναι ο Ινδιάνος.

Εγώ είμαι ΠΑΟΚ αν κάποιοι το αμφισβητούν. Ερχομαι από την άλλη άκρη του κόσμου και μπορεί κάποιος να με κατηγορήσει. Ποτέ δεν θα κάνω κακό στον ΠΑΟΚ. Δεν μου είπαν ποτέ Γκαρσία να βρούμε μία ομάδα για το μέλλον σου, ή δεν σε θέλουμε πια. Οχι να μου λένε ψέματα, ποτέ δεν ήταν ειλικρινείς μαζί μου. Ηταν δύσκολο να είχα ένα παιχνίδι αποχαιρετισμού. Το είχα πει όταν δεν με θέλετε πείτε το μου και θα φύγω. Εγώ προτιμώ να χάσω με διαφάνεια και όχι να κερδίσω με άλλους τρόπους.

Αυτούς τους τελευταίους μήνες έχω περάσει πολύ άσχημα. Έχω σκεφτεί πολύ τα πράγματα και αναρωτιόμουν γιατί. Δεν είχα την ευκαιρία μετά από πέντε χρόνια που ήμουν εδώ να παίξω πέντε ματς συνεχόμενα και εκεί να μου πουν αν κάνεις ή όχι. Η οικογένειά μου είναι πολύ στενοχωρημένη. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τόσο πόνο μέσα μας. Και από το σεβασμό που έχω για τον ΠΑΟΚ κάνω ένα βήμα δεξιά. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του, θα ήταν κακό για όλους μας. Ήταν μεγάλη περηφάνια για μένα να φορέσω αυτή τη φανέλα. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Θα έχετε πάντα ένα κομμάτι στην καρδιά μου (αποθέωση από τον κόσμο). Ευχαριστώ όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα και με βοήθησαν. Περάσαμε στιγμές χαράς και λύπης, αλλά μην ξεχάσετε ποτέ ότι ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία. Πάντα στη ζωή θα είμαι ΠΑΟΚ

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν δέχτηκε ερωτήσεις.

Και τυπικά τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία

Υποστολή “σημαίας” – Τέλος ο Γκαρσία απ΄τον ΠΑΟΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε