Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Συγκλονιστικό φινάλε. Εργοτέλης-Ατρόμητος:1-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

“Έσπασαν καρδιές” στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ανάμεσα στον Εργοτέλη με τον Ατρόμητο, στο Ηράκλειο, που οκλοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1.

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Εργοτέλη να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι, δημιουργώντας κινδύνους για τον Μιχαηλίδη. Τελικά, η πιο δυνατή φάση ήρθε από τον Ατρόμητο στο 33ο λεπτό, με το δοκάρι του Τάτου. 

Στο 58ο λεπτό, ο Εργοτέλης έχασε από τον πάγκο τον προπονητή του. Ο Νίκος Καραγεωργίου διαμαρτυρήθηκε για ένα φάουλ που δεν δόθηκε στην ομάδα του και ο διαιτητής της αναμέτρησης τον απέβαλε, με αποτέλεσμα να συνεχίσει να δίνει οδηγίες από την κερκίδα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ στο 82ο λεπττό, όταν ο Γελαδάρης έκανε σέντρα και ο Σαγκανόφσκι με αυτογκόλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Ατρόμητος, δέν παρέδωσε τα όπλα και στο 92ο λεπτό σε “γέμισμα” του Φαβάλι, ο Σφακιανάκης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 
    
Οι συνθέσεις:
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου):
Δασκαλάκης, Γελαδάρης, Κορδονούρης, Τζούνιορ (73′ Ορφανός), Ρουμπάκης, Σισιασβίλι, Ρομάνο (81′ Κοιλιάρας), Μπαλάφας, Μπέτο, Τσεσνάουσκις (20′ Λεάλ), Μπούντιμιρ. 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Μπλένχιο, Μπαζίνσκι, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας (83′ Καλαντζής), Νάστος, Σαρμιέντο (60′ Σφακιανάκης), Φαβάλι, Τάτος (83′ Καραγκούνης), Σαγκανόφσκι, Αναστασάκος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε