Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Συλλυπητήρια από ΠΣΑΠ και ομάδες

Στο πλευρό της οικογένειας της ΑΕΛ ποδοσφαιριστές και ομάδες, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ανακοινώσεις με αποδέκτη την ΠΑΕ Λάρισα έστειλαν οι ποδοσφαιριστές και ομάδες από την Σούπερ Λιγκ.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ :

“Αγαπητοί Κύριοι,

Ο αδόκητος χαμός του συναδέλφου μας ποδοσφαιριστή της Λάρισας Αντόνιο Ντε Νίγκρις μας έχει συγκλονίσει καθώς κυριολεκτικά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί η απέραντη θλίψη που νιώθουμε για το θάνατο ενός νέου ανθρώπου, ενός αθλητή που έσβησε τόσο ξαφνικά και πρόωρα, ενός φίλου μας και μέλους του Συνδέσμου μας.

Παρακαλώ όπως δεχθείτε και διαβιβάσετε και στην οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις τα συλλυπητήρια του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Π.Σ.Α.Π. και τα δικά μου προσωπικά.

Εύχομαι να είναι αυτό το τελευταίο κακό για την οικογένεια των ποδοσφαιριστών αλλά και για την ιστορική ομάδα της Λάρισας την οποία έχει σημαδέψει η μοίρα και με άλλες απώλειες σπουδαίων συναδέλφων μας, ποδοσφαιριστών με ποιότητα κι αξία, στοιχεία που διέκριναν και τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις. “

Με εκτίμηση, Αντώνης Νικοπολίδης-Πρόεδρος Π.Σ.Α.Π. 

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις από τον Άρη

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Λάρισας, Αντόνιο Ντε Νίγκρις, που έφυγε τόσο απροσδόκητα και άδικα, σε ηλικία μόλις 31 ετών, αφήνοντας πίσω του την σύζυγο και την κόρη του. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να συλλυπηθεί για την απώλεια και το σύνολο της “οικογένειας” της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας”.

Συλλυπητήρια από Εργοτέλη

“Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΠΑΕ ΑΕΛ και στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Αντόνιο Ντε Νίγκρις για τον αδόκητο χαμό του”.

Συλλυπητήρια από Ηρακλή

“Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλος ο Ποδοσφαιρικός Ηρακλής, εκφράζουν τη συντριβή τους από το γεγονός του αδόκητου χαμού του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Antonio De Nigris και εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος, στην Διοίκηση και στο σύνολο της ποδοσφαιρικής Λάρισας”.

Συλλυπητήρια από Πανιώνιο

“Η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Λάρισας Αντόνιο Ντε Νίγκρις, συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο και όχι μόνο. Ο μόλις 31 ετών αθλητής έφυγε πρόωρα, πολύ πρόωρα, από τη ζωή. Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του τόσο στην οικογένεια του εκλιπόντος, όσο και στην αθλητική του οικογένεια αυτή της Α.Ε.Λ. Αντί στεφάνου ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα καταθέσει χρηματικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα της Λάρισας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε