weather-icon °C AΘΗΝΑ
,

Συμφωνεί με τον Ντέμη για τα χρέη ο Παππάς

Συμφωνεί με τον Ντέμη για τα χρέη ο Παππάς

Χωρίς Μάκο στο ντέρμπι

Παράλληλα κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε σε εκπροσώπους του Τύπου ο Πέτρος Παππάς δήλωσε διατεθειμένος να συμβάλλει από την πλευρά του στην προσπάθεια σωτηρίας της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παππάς στο δείπνο:

Είμαστε φίλοι με τον Νοτιά, παρά τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς. Τον πήρα τηλέφωνο, περιμένω να με πάρει πίσω αν προλάβει να έρθει. Ελπίζω να έρθει στη συνάντηση, αυτή την πρόθεση είχε. Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου πριν την αυριανή συνάντηση, προκειμένου να τη γνωρίζουν όλοι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χωριζόμαστε. Αύριο τη συζήτηση θα αρχίσει να την οδηγεί ο κ.Τροχανάς.

Δεν έχω έχθρα με κανέναν. Μπορώ να μιλήσω με Ντέμη, με Κανελλόπουλο με όλους Και με τον κ. Μελισσανίδη που είναι φίλος μου. Δεν είχα επικοινωνία μαζί του. Με πήρε ο κ. Νοτιάς να με ρωτήσει αν θα έρθω και του είπα ναι. Με Χατζηϊωάννου δεν μίλησα. Μόνο με τον κ. Νοτιά.

Ο βασικός λόγος για τη σημερινή συνάντηση ήταν ότι έκανα λάθος που δεν μίλαγα με δημοσιογράφους τόσα χρόνια. Με δύο συνεντεύξεις στον κ. Ακάλεστο δεν κατάφερα να περάσω ποιος είμαι και τι ήθελα να κάνω. Και κατακρίθηκα σε μεγάλο βαθμό.

Δεν ξέρω αν θα πείσω κάποιον ή όχι, αλλά θα πω αλήθειες. Οι θέσεις μου είναι ενωτικές, όχι διχαστικές. Γενικότερα στη ζωή μου.

Για τη σωτηρία της ΑΕΚ:

Νομίζω ότι χρειάζεται να μαζευτούν άνθρωποι Το έχω ζητήσει εδώ και ένα χρόνο και κάθε φορά το επαναλάμβανα.

Ο μέτοχος της ανώνυμης εταιρείες δεν έχει ευθύνες. Αλλά τώρα συμφωνώ ότι μιλάμε για ηθικές ευθύνες. Εχω την εντύπωση ότι έκανα πολλά παραπάνω από αυτά που θα περίμενε κανείς να κάνει κάποιος που μεταξύ 2004 και 2010 με μικρό μέσο όρο μετοχών να κάνει αυτά που έκανε.

Δεν ήθελα δημοσιότητα. Όταν έρχονταν δημοσιογράφοι στην ΑΕΚ, ο κ. Γκούμας κι εγώ φεύγαμε από το υπόγειο.

Εχουμε αδικηθεί πάρα πολύ από τη διαιτησία όλα αυτά τα χρόνια.

Ορισμός διοίκησης και ευθύνες:

Με νούμερα  από την ΠΑΕ μπορώ να σας απαντήσω ότι δεν οδηγεί στην πτώχευση την ΑΕΚ η περσινή χρονιά. Ας βάλουμε ορκωτούς λογιστές. Το έχω ξαναπεί. Να δούμε ποια είναι η αλήθεια, γιατί νομίζω ότι αδικούμαι.

Καπετανάκης
: Υπάρχουν οφειλές σε παίκτες, αλλά αυτό που είπε ο Πέτρος είναι ότι τα χρήματα που δόθηκαν πέρυσι από τον κ. παππά και Νοτιά θα κάλυπταν τους παίκτες. Υπήρχαν όμως παλιές οφειλές σε ΟΑΚΑ και παλιών παικτών.

Για παλαιότερο ενδιαφέρον επενδυτών (Δεκέμβριος 2009) και το «ντου» στα γραφεία του:
Οι 70 που ήρθαν γραφείο μου και απειλούσαν ότι θα με δείρουν ξεφωνίζοντας και τρομοκρατώντας, δεν είχα τότε ασφάλεια. Βγήκα έξω γιατί δεν είμαι φοβιτσιάρης, απλώς δεν θέλω δημοσιότητα. Ο Βερούκας κι άλλοι δύο είχαν προτείνει να έρθουν στην ΑΕΚ με εμάς μαζί, βάζοντας από κάποια εκατομμύρια. Κάναμε συνάντηση με τον κ. Χατζηιωάννου, τον κ. Γκούμα, τον κ. Βερούκα στο Χίλτον. Εχουν δει πολλά τα μάτια μας, πολλοί είχαν πει ότι θα βοηθήσουν, όπως ο μακρής. Με τον Μακρή συναντηθήκαμε στο Μετροπόλιταν με δύο βοηθούς του και τον κ. Αδαμίδη. Την επόμενη μέρα εμφανίστηκε σε εφημερίδα, ενώ ήταν ιδιωτική συζήτηση που μεταφέρθηκε αλλοιωμένη.

Ο Βερούκας και οι άλλοι δύο αποχώρησαν την επόμενη μέρα μετά το ντου. Ηταν σοκαριστικό γεγονός που με οδήγησε στο να φύγω επί τόπου. Δεν έγινε χειροδικία, αλλά ήταν επιθετικοί. Ηταν 4-5 μικροί σύνδεσμοι όχι Ορίτζιναλ.

Το γραφείο μας είναι σε ένα εμπορικό κέντρο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποτέ μου ότι μπορούν να γίνουν τέτοια πράγματα., Εμφανίστηκαν 70 άτομα με κακές διαθέσεις, βρίζοντας ξακι απειλώντας. Ο κόσμος μου λέει κρύψου. Εγώ είπα δεν μπορώ να κρυφτώ, θα γίνουν επεισόδια, άνοιξα την πόρτα, είπα παιδιά τι θέλετε. Ενας μεγαλόσωμος είπε παιδιά σταματήστε, ήρθε έξω να μας μιλήσει. Μπήκαν οκτώ από αυτούς στο γραφείο μου, τους είπα πείτε μου τι θέλετε, δεν είχα συνηθίσει σ’ αυτά. Ενας μου έλεγε φύγε, ο άλλος κάτσε, η συζήτηση κατέληξε ομαλά. Παρόλα αυτά αυτό ήταν σοκαριστικό.

Με κ. Δαλακούρα που είναι φίλος μου από τη ναυτιλία, έγινε μία συνάντηση, ήταν παρών ο κ. Στράτος, μου είπαν ότι μια μεγάλη εταιρεία (μάλλον ιταλική) θα ενδιαφερόταν να πάρει την ΑΕΚ και είπα ευχαρίστως. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι αρνητικός. Και ποτέ δεν αξίωσα χρήματα!

Τη διετία 2008-2010 είχα ένα πρόβλημα με Κινέζους που θα μπορούσε να με καταστρέψει τελείως. Είχα μάθει ότι κάποιος θα με έβγαζε σε πτώχευση, διότι δεν μου έδσινε ένα ποσό που μου χρώσταγε και δεν μπορούσα να τα δώσω και εγώ αλλού που χρωστούσα. Και του είχα κάνει χάρη! Μιολάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Ευτυχώς, γύρισαν τα πράγματα, δεν έχασα το δικαστήριο και σώθηκα.

Για το στόρι με Μελισσανίδη τον Ιούνιο του 2008:
Με πήρε τηλέφωνο δικηγόρος, κοινός μας φίλος με Μελισσανίδη και μου είπε ότι ο Μελισσανίδης ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ. Εστειλα μέιλ στου υπόλοιπους της παρέας για να τους γνωστοποιήσω το ενδιαφέρον. Δύο τρία μέλη της ομάδας δεν είχαν καλή σχέση με Μελισσανίδη και υπήρχε πολύ κακή διάθεση. Ένα μέλος της ομάδας θεωρούσε ότι η ΑΕΚ αξίζει 200 εκατμμύρια.

Όταν λοιπόν εγώ ήξερα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βάλουμε 70 εκατ., αλλά ο Μελισσανίδης θα έβαζε 70 εκατ με δύο νέους επιχειρηματίες, τους είπα παιδιά δώστε του την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Γκίκας είχε πει να βοηθάμε ερασιτεχνικά τμήματαμε τα μισά από τα 70 εκατ. και στο μπάσκετ  και να βοηθάμε όπως μπορούμε. Εχω γραπτά ότι με μέιλ είχα πει να δώσουμε την ΠΑΕ στον Μελισσανίδη. Αν τα αμφισβητήσει ο Ντέμης θα τα δημοσιοποιήσω.

Από την αρχή είχαμε πει ναι τουλάχιστον δύο, ίσως τρεις. Θεωρούσαμε ως ομάδα ότι ο Μελισσανίδης δεν είναι φίλος μας. Εκανα κι εγώ λάθος. Μου είχε πει ότι με θεωρείς εχθρός σου και είπα να έχεις δίκιο. Τώρα είσαι φίλος μου. Εγώ ήθελα να του τη δώσουμε γιατί δεν θα βάζαμε λεφτά. Δεν υπήρχαν. Εβλεπα ότι θα έβαζε λεφτά ενώ εμείς όχι, έβλεπα ότι κάποιος ήθελε να τη δώσουμε 200 εκατ. ευρώ άρα να βγάλουμε κέρδος και επίσης δεν ξέραμε αν το εννοούσε ο Μελισσανίδης. Είναι αλήθεια ότι δεν έγινε συνάντηση μαζί του κι αυτό δεν οφείλεται σε εμένα, διότι ήμουν στην Ολλανδία στο σοβαρό επαγγελματικό ζήτημα που λίγο έλειψε να με καταστρέψει.

Μετά το θέμα πέθανε και δεν ξέρω γιατί. Ισως ήταν συνδυασμός πραγμάτων Επειδή δεν υπήρχε συμπάθεια, επειδή δεν το πολυπίστευαν, επειδή κάποιος ήθελε να βγάλει κέρδος. Δεν ξέρω. Εγώ όμως ήμουν το 7% ! Τι θα μπορούσα να πω, μην την κοστολογείς 200 εκατ. ευρώ; Θα ξεκινούσαμε πόλεμο αν έβγαινα να πω, «τι λες τώρα;» στον αντιπρόεδρο; (Κανελλόπουλος).

Είχε πει και ο Γκίκας ναι στον Μελισσανίδη και εγώ. Αργότερα ο Ντέμης είχε πει κι αυτός ναι, 2-3 ημέρες αργότερα. Στην αρχή δεν ήταν θετικός.

Καπετανάκης:  Σημασία έχει ποιος ήθελε και ποιος δεν ήθελε την πρόταση Μελισσανίδη.

Για Νικολαϊδη: Ας πληρώσει ο κάθε ένας ότι χρωστάει. Πριν τρεις εβδομάδες αυτό είχα πει κι εγώ.

Για μεταβίβαση μετοχών σε Supporters: Δεν χρειάζεται να πάρω έγκριση Μόργκαν Στάνλεϊ. Νομικά έχει πει κάποια λάθη ο κ. Θανόπουλος. Νομικά δεν μπορείς να μεταβιβάσεις ένα σπίτι που έχει υποθήκη; Η μεταβίβαση στους Σαπόρτερς των μετοχών μου έχει εγκριθεί από την ΕΕΑ.

Για τα χρήματα που έχει βάλει στην ΑΕΚ:
Μόνος μου δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Δεν είμαι μέτοχος. Υπάρχει ο κ. Νοτιάς που πάντα είχε πολλές μετοχές. Εγώ μπήκα με την πρόθεση να βοηθήσω και μετά πέσατε πάνω μου. Εγώ έβαλα τα χρήματα για να βοηθήσω την ΑΕΚ. Ολοι κάνουμε λάθη. Και ο Ντέμης και ο Θανόπουλος και ο Αδαμίδης κι εγώ.Πρέπει όμως να δίνουμε σημασία στην καλή πρόθεση. Οσο περνούσε ο χρόνος κάποιοι σταμάτησαν να βάζουν χρήματα και εγώ από 2,8% πήγα στο 10%. Συνειδητά, δεν λέω. Τις ευθύνες μου τις έχω αναλάβει. Αντιλαμβανόμουν ότι πρέπει να βοηθήσω την ομάδα, ίσως γιατί το ήθελα περισσότερο από άλλους, ίσως γιατί μπορούσα παραπάνω. Κάποια στιγμή αποφάσισαν ο Πόλυς με τον Γκίκα να φύγουν από την ΑΕΚ. Είχαν φύγει νωρίτερα Ντέμης, Κανελλόπουλος και αισθανόμουν ότι πρέπει να μείνω να βοηθήσω.

Από Ιανουάριο 2010 έως Ιουνιο 2011 που είχα πάνω από 30% έδωσα περισσότερα λεφτά από όσα ξοδεύτηκαν σ’ αυτές τις χρήσεις. Αναλογικά έδωσα περισσότερα. Αν χάσεις 10 εκατ. μια χρονιά και βάλεις τα 5 αν έχεις 50% μετοχών, δεν είναι εντάξει;

Ο κ.Νοτιάς έχει δώσει πάρα πολλά λεφτά. Ισως να νομίζετε ότι είμαστε βαθιά πάμπλουτοι. Πρέπει να ξέρετε όμως πως όταν κάνεις δουλειά, πρέπει να έχεις μετρητά. Αλλιώς πέφτεις έξω. Ένα παράδειγμα είναι και η ΑΕΚ. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο κ. Νοτιάς έχει στριμωχτεί. Και έχω στριμωχτεί κι εγώ διότι αγόρασα ακίνητα στην Ελλάδα. Εγώ ήμουν μέτοχος! Τώρα δεν είμαι.

Καπετανάκης:
Η ομάδα του 2004 ήταν τέλεια. Ντριμ τιμ. Με ποια λογική εμφανίζονται σήμερα κάποιοι άνθρωποι, όσο απογοητευμένοι και πικραμένοι να είναι, να εμφανίζονται στο γραφείο του. Μιλάμε για ανθρώπους που λυγίζουν. Και από τότε έδωσε τουλάχιστον άλλα 10 εκατ. ευρώ. Αγαπάει παθολογικά την ΑΕΚ ο κ. Παππάς.

Για τον Νικολαΐδη:
Τότε τον Ιανουάριο νόμιζα ότι βοηθούσα την ομάδα. Όπως ακριβώς σήμερα θα είχε πέσει έξω πριν δύο χρόνια. Και πίστευα ότι βοηθώντας την θα επιτρέπαμε σε κάποιον να έρθει μαζί μας και να στηρίξει. Οταν είπα βλακεία, είπα λάθος λέξη. Επρεπε να πω αφέλεια. Μπήκαμε με μια ιδέα στην ΑΕΚ. Επίσης θαύμαζα τον Νικολαϊδη σαν άνθρωπο. Τον θαύμαζα σαν Θεό. Τώρα είδα ότι είναι άνθρωπος. Τώρα δεν τον θαυμάζω, θεωρώ ότι έχει κάνει ορισμένα λάθη, αλλά τον θεωρώ έντιμο άνθρωπο. Δεν τον θεωρώ κλέφτη τον Ντέμη. Είναι ξεροκέφαλος, ήταν σπάταλος, του το έχω πει και του ίδιου.

Εβλεπα ότι σπαταλούσε λεφτά, είπα τι κάνετε; Και σταμάτησα να πηγαίνω στις συναντήσεις. Μου είπαν έλα ρε συ Πέτρο μια ομάδα είμαστε, μια παρέα. Ξαναγήυρισα και του είπα στις απόψεις μου. Του είπα γιατί Ντέμη ενώ δεν πάμε καλά αγοράζεις τόσους παίκτες. Μας ρώτησες;

Ο Ντέμης έστελνε sms και μας ενημέρωνε όποιον έπαιρνε. Τα έχω κρατημένα στο παλιό μου κινητό. Μου έλεγε ότι το ήξερε ο Τάκης και ο Κούλης και πράγματι αυτοί το ήξεραν.

Για τη συνάντηση της Κυριακής στα Σπάτα
: Πρώτον θέλω να δω ποιοι θα είναι εκεί και να ακούσω. Εγώ θεωρώ ότι αυτή πρέπει να είναι μια κοινή προσπάθεια. Εγώ προσωπικά και οικονομικά δεν μπορώ να κρατήσω την ΑΕΚ και να δώσω εκατομμύρια. Ηρθα σε δύσκολη κατάσταση με όσα μου έτυχαν. Μπορώ να βοηθήσω λίγο. Να βοηθήσουν κι άλλοι όμως. Εσείς μου λέτε ότι είσαι υπεύθυνος. Μετά τον Ντέμη λέω πως έδινα πάνω από το ποσοστό μου. Και πλήρωνα και τα προηγούμενα χρέη. Τσεκάρετέ με. Εχω πληρώσει αυτά που είχα πληρώσει. Ολοι πρέπει να ευθυνόμαστε βάσει των ποσοστών που είχαμε κάθε χρονιά. Εγώ το είπα πρώτος. Δεν το είπε ο Ντέμης πρώτος.

Υπάρχουν δύο τρόποι υπολογισμού. Υπάρχει η τρύπα που υπάρχει σήμερα αλλά οι λογιστές υπολογίζουν και τις μακροπρόθεσμες υποχρεώσεις. Και τα 30 γίνονται πχ 50. Αυτός ο υπολογισμός δεν είναι σωστός. Ναι, συμφωνώ με την πρόταση Ντέμη.

Καπετανάκης: Ακόμη και για το δάνειο της Αspis, όταν είχε καταπέσει η εγγυητική, ο Παππάς έδωσε μετρητά 500.000.

Παππάς: Εγώ πριν το 2004 είχα πάει δύο φορές στο γήπεδο. Δεν είπα όμως ότι με έριξαν. Εχω βάλει όμως 16 εκατ. ευρώ.

Καπετανάκης: Όταν έφυγε ο Θανόπουλος ήμασταν περίπου στα 60 εκατ. από υποχρεώσεις. Πρέπει όμως να υποχρεώσεις και προσδοκόμενα έσοδα. Ο Ντέμης είχε 27 εκατ. προσδοκόμενα, ο Θανόπουλος όταν έφυγε 25 και ο Αδαμίδης 20.

Παππάς
: Δεν μπορώ να μιλήσω για τους άλλους. Αν εγώ χρωστάω, θα το πληρώσω.

Στις 30 Ιουνίου 2011 χρωστούσαμε λιγότερα από ποτέ μετά τη Θανόπουλου εποχή. Εγώ θα χρωστάω λιγότερα από τους άλλους με τους υπολογισμούς (θα υπολογιστεί στο τέλος της κάθε χρονιάς) και θα φανεί ότι πλήρωνα χρέη άλλων. Θα τους μαζέψω όλους να υπολογίσουμε τι αναλογεί στον καθένα και θα πληρώσουμε για να μην πτωχεύσει η ΑΕΚ.

Η επιλογή Αδαμίδη δεν ήταν μόνο δική μου και του Νοτιά. Ηταν και του Πόλυ, του Γκίκα και του Θανόπουλου. Πήγα εγώ προσωπικά με τον Αδαμίδη πριν αναλάβει στο σπίτι του κ. Κανελλόπουλου και του ζητήσαμε να γίνει αυτός πρόεδρος στην ΑΕΚ. Και είπε όχι. Του άρεσε, τον τσιγκλίσαμε, αλλά είπε όχι. Ηθελα να βοηθήσω.

Είμαστε από την Κωνσταντινούπολη, είμαι ΑΕΚτσής και είχα τον ρομαντισμό να πιστεύω πως μέσα από ένα τόσο καθαρό σχήμα, θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε ελληνικό ποδόσφαιρο και αθλητισμό. Οταν έφυγε ο Ντέμης μας έπιασε πανικός.

Για διοίκηση Αδαμίδη:
Ολοι κάνουμε λάθη.

Για Νοτιά (στις 16:41 με τηλεφώνημα τον ενημέρωσε πως δεν θα είναι την Κυριακή στα Σπάτα) και προπονητικό κέντρο:
Μάλλον δεν θα έρθει, δεν προλαβαίνει. Υποστηρίζει και λέει ότι καλύτερο για την ΑΕΚ. Παρασύρθηκε και έφτιαξε ένα προπονητικό τρεις φορές πιο ακριβό από ότι έπρεπε. Εγώ ήμουν κάθετος. Ηταν τρομακτικό λάθος Τρεις από εμάς διαχώρισαν τη θέση τους. Ο Γκούμας ο Πόλυς κι εγώ. Και εν μέρει και ο Κανελλόπουλος. Εγώ πρότεινα να κάνουμε άλλο προπονητικό Ειχα βρει ένα κομμάτι 70 στρέμματα, μόλις περνάς τα διόδια στην Εθνική 300 μέτρα Το είδαμε με τον Ντέμη και ήταν εξαιρετικό. Δεν μπορούσες όμως να χτίσεις πάνω από 200 τετρ ανά 20 στρέμματα.  Εγώ είπα να το κάνουμε αυτό και να κάνουμε επιπλέον με τζαμαρίες. Πουλιόταν 20-25.000 ευρώ το στρέμμα εκτός από ένα κομμάτι που πουλούσε παραπάνω (40.000 ) γιατί είχε ελιές.

Βρήκαν τον Κώστα Δημητριάδη στα Σπάτα, που τα πούλησε πάνω από 125.000 το στρέμμα! Είχε αρχαιολογία και διάφορα άλλα ζητήματα. Οι δικοί μου συνεργάτες και ο Χατζηϊωάννου είχαν αντιρρήσεις. Ο Νοτιάς και κυρίως ο Νίκος Θανόπουλος ήθελαν, ο Νάσος ως αδερφός δεν έφερε αντίρρηση. Ο Ντέμης νομίζω ότι ήταν υπέρ. Εγώ έλεγα ότι πρέπει να κάνουμε κάτι που θα μας κόστιζε 4 εκατ. Όχι κάτι μεγάλο που ήθελαν οι άλλοι. Εχω ακόμη γραπτές τις αντιρρήσεις μου.

Για Νίκο Θανόπουλο:
Ο Νίκος Θανόπουλος θεωρούσαμε ότι ήταν ικανός μάνατζερ, συγχρόνως ήταν αδερφός του Νάσου, μέτοχος, ο καλύτερος φίλος του Νοτιά που ήταν αυτός που τον έφερε στην ΑΕΚ. Εμείς θέλαμε να βάλουμε κάποιον να βοηθήσει τον Ντέμη στην καθημερινότητα. Εσύ, είπα στον Ντέμη, να εμφανίζεσαι, να εμπνέεις τον κόσμο. Ασε τη «βρωμιά» την καθημερινή να την κάνει άλλος.

Είχα πει ο γιος μου μπορεί να έρθει στην ΑΕΚ να βοηθήσει; Και δεν μου είπε κανείς ναι. Ομολογώ ότι χολώθηκα, στενοχωρήθηκα. Αλλά δεν κρατάω κακία. Με πειράζει όταν μου φέρονται ανέντιμα. Αυτό δεν ήταν κάτι τέτοιο.

Το ομολογιακό δάνειο της ΜΣ δεν ήταν με συμφέροντες όρους. Ηταν επιτυχία που το πήραμε, αλλά οι όροι ήταν απεχθείς.

Καπετανάκης:
Ο Σταύρος όντως πριν αναλάβει πρόεδρος είχε πει ότι πρέπει οπωσδήποτε να λυθεί το πρόβλημα της ΜΣ. Είχε προταθεί να λυθεί το θέμα με 2,5 εκατ. ευρώ. Της είχαν προταθεί και είπαν κατηγορηματικά και με αλαζονεία όχι.

Παππάς:
Πάω στο Λονδίνο για μια άλλη δουλειά με την ΜΣ που δεν έγινε ποτέ. Ο κ. Γιώργος Κουνελάκης έρχεται και συναντιέμαι μαζί του. Μου λέει τι γίνεται με το δάνειό μας. Εγώ είχα πληρώσει την τελευταία δόση, 500.000 ευρώ. Του είπα μπορούμε να σου δώσουμε 2 εκατ. για να τελειώνουμε. Μου λέει δεν φτάνουν με τίποτα. Ηταν πολύ σκληρός. Δεν είναι ΑΕΚτσης, Κάποιοι ΑΕΚτσήδες στην ΜΣ ήθελαν να κλείσουν. Καταλήγουμε στα 2,3, αλλά είχε ψήσει τον Νοτιά σε τηλέφωνο να δώσει 2,5 Ο Νοτιάς συμφωνεί και μετά λένε 3,5 εκατ. ευρώ.

Καπετανάκης:
Μετά θα φαινόταν ότι το δάνειο πηγαίνει στους μετόχους και οι μέτοχοι θα το χάριζαν στην ΑΕΚ. Αυτό θα γινόταν για να βοηθηθεί η καθαρή θέση της ΑΕΚ.

Παππάς
: Μάθαμε από γύρω πληροφορίες ότι θα έλεγαν ναι στα 3 ίσως και στα 2,5. Μετά φάνηκε ότι η ΑΕΚ χρωστάει 4,5 εκατ. επιπλέον από αυτά που τους είχε πει ο Δημαράκης και σταμάτησαν να μιλάνε με τη ΜΣ.

Πρόσφατα ο Σταύρος συζητούσε να κλείσει το δάνειο με 1 έως 1,5 μάξιμουμ. Μας κρατάνε λίγο αιχμάλωτους γιατί περιμένουν επενδυτή. Κι αυτό δυσκολεύει την κατάσταση. Οι πιθανότητες είναι να το έχουν ξεχάσει.

Για το γήπεδο:
Για το γήπεδο δεν είχα ποτέ ενδιαφέρον να χρηματοδοτήσω. Είχα πάει στον κ. Σγουρό γιατί είναι προσωπικός μου φίλος και ήθελα να βοηθήσω. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και θα δώσει λεφτά, όπως είχε δώσει και για ένα κλειστό του Πανιωνίου. Δεν είναι απόλυτο, αλλά μάλλον γίνεται γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εβαλα δική μου συνεργάτιδα να βοηθήσει. Δεν είμαι φοβικός. Απλώς δεν μου αρέσει η κακώς εννοούμενη δημοσιότητα. Ισως να ντρέπομαι να μιλήσω.

Για τους Supporters:
Βλέποντας ότι δυσκολεύομαι οικονομικά και ότι δεν υπήρχε κανείς να βοηθήσει την ΑΕΚ, πίστεψα και πιστεύω ότι 1,5 εκατ. ΑΕΚτσήδες θα μπορούσαν να βοηθήσουν έστω και λίγο. Επίσης, δεν υπάρχει άλλος εύπορος ΑΕΚτσής πέρα από εμένα και τον Νοτιά; Που είναι; Δεν είναι αποτυχία η ιστορία των σαπόρτερς Γιατί δεν μπορεί να γίνει μια Μπαρτσελόνα η ΑΕΚ με άλλα μεγέθη;

Είπε επίσης:

-Το συμβόλαιο Γκερέιρο το πήρε πάνω του ο Θανόπουλος, δεν ρώτησε κανέναν.

(Καπετανάκης: Το θέμα του Γκερέιρο είναι γκρίζο)

-Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο κ. Μελισσανίδης τώρα. Μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο.

-Ο κ. Αδαμίδης δεν έχει πάρει φράγκο μέχρι σήμερα από την ΑΕΚ. Ούτε από μένα. Μέχρι σήμερα. Αν μου πει φεύγω, δεν έχω χρήματα, είναι ηθικό ζήτημα για μένα να τον στηρίξω. Ούτε ο Νοτιάς τον έχει πληρώσει. Δεν έχει πληρωθεί ο Αδαμίδης. Είναι άρρωστος ΑΕΚτσής. Όταν δεν υπήρχε κανείς να αναλάβει, προθυμοποιήθηκε. Δεν θέλω να πω αν υπάρχει συμβόλαιο μεταξύ εμού, του Νοτιά και του Αδαμίδη.

-Φίλος μου ο Μπάγεβιτς. Βεβαίως και έκανε λάθος που πήγε στον Ολυμπιακό. Φίλο στην ΑΕΚ έκανα και τον Λάκη Νικολάου.

Ισως να μην εμπνεύσαμε τον κόσμο. Αισθάνομαι ότι το καθήκον μου το έκανα στο ακέραιο. Εχω υβριστεί πολύ σε σημείο που με στενοχωρεί πολύ μέσα μου.

-Εγώ τον Χατζηχρήστο τον συμπαθώ.

#TAGS MM