Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Συμφωνία Φώτση με Μπαρτσελόνα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τον δρόμο προς την Βαρκελώνη φαίνεται πως παίρνει ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος συμφώνησε προφορικά με τους Καταλανούς για διετές συμβόλαιο και την Τρίτη θα πάει να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Η πρόθεση της οικογένειας Γιαννακόπουλου να αποχωρήσει από την “πράσινη” ΚΑΕ, έχει καθυστερήσει σημαντικά το ραντεβού μαζί του για ανανέωση συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό και οι Καταλανοί έσπευσαν να τον κάνουν δικό τους.
 
Η Μπαρτσελόνα έχει πλησιάσει τον διεθνή παίκτη, του έχει προτείνει συμβόλαιο (διετές έναντι 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο) και φαίνεται πως έχει αποσπάσει την θετική του απάντηση.
 
Αν διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, ο Φώτσης θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη την ερχόμενη Τρίτη (5/7) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το διετές συμβόλαιό του!
 
Σε περίπτωση μάλιστα που δεν προκύψει κάτι συνταρακτικό από την κρίσιμη συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το πρωί της Πέμπτης, τότε ο Έλληνας φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε