Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Συμφωνία ΓΗΠΕΛ με τον Δήμαρχο Αθηναίων για το γήπεδο του ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Στη συνάντηση υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων για το θέμα της διπλής ανάπλασης, ενώ συζητήθηκαν  και τα θέματα που δημιουργούν προβληματισμό.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη:

“Σήμερα το πρωί, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και της ΓΗΠΕΛ με τον Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Ν. Κακλαμάνη και το επιτελείο του. Τον Παναθηναϊκό Α.Ο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, κ. Μ. Κίτσιος και το μέλος του Δ.Σ, κ. Ν. Μαρουδιάς ενώ από την πλευρά της ΓΗΠΕΛ, παραβρέθηκε ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Ε. Σαμαράς.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη Διπλή Ανάπλαση και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις ενώ και οι τρεις πλευρές συμφωνούν για τη μεθοδολογία που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα και απρόσκοπτα τα Νομοσχέδια και τα Προεδρικά Διατάγματα.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων προσπαθεί με κάθε τρόπο και θυσία για την πραγματοποίηση της Διπλής Ανάπλασης και συντάσσεται μαζί με τον Ερασιτέχνη και τη ΓΗΠΕΛ. Πολύ σύντομα τα όνειρα όλων των Παναθηναϊκών, θα λάβουν σάρκα και οστά.”
Πάντως τα σημαντικά θέματα, αυτά που απασχολούν την πλευρά του Παναθηναϊκού μπορεί να συζητήθηκαν αλλά δεν βρέθηκε κάποια λύση. Συγκεκριμένα τα θέματα αυτά αφορούν: 

1)Την λήψη πρόνοιας περί μη κατεδάφισης της Λεωφόρου πριν από την ολοκλήρωση και παράδοση  του γηπέδου και των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη στο Βοτανικό.
2)Την συμφωνία για τους όρους συνεργασίας των εμπλεκόμενων με το Δήμο Αθηναίων πριν από την ψήφιση του νέου νόμου  ώστε να αποφευχθούν τυχόν εμπλοκές και νέες καθυστερήσεις
3)Την ένταξη των απαραίτητων έργων υποδομής στο νέο νόμο όπως συνέβη και με τον προηγούμενο.
4)Την λήψη πρόνοιας περί αναθεώρησης της υφιστάμενης οικοδομικής άδειας και όχι νέας έκδοσης.  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε