Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Συμφωνία Βιντιάδη-Χάρις – Μπαίνουν λεφτά στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην ΑΕΚ την ερχόμενη εβδομάδα καθώς ο Δημήτρης Βιντιάδης φέρεται να συμφώνησε με την επενδυτική εταιρία του Κιθ Χάρις ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες. 10 εκατ. ευρώ μπαίνουν άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Βιντιάδης επέστρεψε στην Ελλάδα την Πέμπτη μετά από πολύωρες επαφές που είχε στην Αγγλία με τον Κιθ Χάρις και τα μηνύματα που προκύπτουν από τις συζητήσεις είναι άκρως ενθαρρυντικά για την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την Sportday, o Βιντιάδης είχε επικοινωνία με Πέτρο Παππά, τον Δημήτρη Χατζηχρήστο αλλά και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Ηλία Μπρουσιανό. Εκείνο που τους είπε είναι πως «τρέχουμε για το deal» και τους ενημέρωσε για τις συναντήσει που είχε και τις εξελίξεις που αρχίζουν να έχουν αποτελέσματα στη διοικητή κατάσταση της Ένωσης. 

Ο Βιντιάδης φέρεται να εξασφάλισε προφορική συμφωνία με την επενδυτική εταιρεία του Κιθ Χάρις ακόμα και για το ποσό που σε πρώτη φάση θα μπει στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, θα φτάσει τα 10 εκατ. ευρώ. 

Πλέον εκείνο που απομένει είναι να επικυρωθεί και εγγράφως αυτή η συμφωνία, κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Μάλιστα, ο Χάρις θα έχει τον ρόλο του συμβούλου στο νέο Δ.Σ του «Δικεφάλου» και είναι πιθανό να έρθει στην Ελλάδα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. 

Το επόμενο δεκαήμερο θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμο για τα διοικητικά θέματα της ΑΕΚ και μέσα σε αυτό το διάστημα πρέπει να υπάρξει και η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Δημήτρη Βιντιάδη με τον Πέτρο Παππά, με την ελπίδα όλων να βρίσκεται σε αυτό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Διαβάστε ακόμα…

Παπασταθόπουλος: Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ

Λίνεν για κρίση, ρατσισμό και Κατίδη

Ελεύθερος ο Δημητρέλος: Ο αγώνας για την ΑΕΚ συνεχίζεται!

Μείωση της τιμής της μετοχής και… αναμονή για Βιντιάδη

Βαλασόπουλος: Υπάρχουν ΠΑΕ σε χειρότερη μοίρα από την ΑΕΚ

Σε…οριακό σημείο η ΑΕΚ – Ενώπιον του ανακριτή ο Δημητρέλος!

Δημητρέλος: Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα

Στο πλευρό του Δημητρέλου η ΠΑΕ ΑΕΚ

Σοκ στην ΑΕΚ! Ο Δημητρέλος παραδόθηκε για χρέη της ομάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε