Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Συμφώνησαν οι “αιώνιοι” να κρατήσουν… χαμηλούς τόνους

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε ήρεμο κλίμα έγινε τη Δευτέρα η σύσκεψη μεταξύ Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, αστυνομίας και των αρμόδιων φορέων, για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής. Άγνωστη η πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το αν δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα η σύσκεψη ανάμεσα στους ανθρώπους των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, των υπεύθυνων αστυνομίας και αρμόδιων φορέων για το ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής στο ΟΑΚΑ.

Από την στάση των δύο πλευρών φάνηκε ότι θα κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, ενώ άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη εάν θα παρευρεθεί στο ντέρμπι.

Στις συστάσεις που έγιναν στους εκπροσώπους των “αιωνίων”, αμφότεροι συμφώνησαν να τηρήσουν όσα ειπώθηκαν και να αποφύγουν εμπρηστικές δηλώσεις που θα δυναμιτίσουν το κλίμα πριν από το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός (εκπροσωπήθηκε από τους Μώραλη, Τσιρώνη και Μπαλόκα) ζήτησε να υπάρξουν τα συνήθη μέτρα. Επίσης αξίωσε να προστατευθεί η αποστολή κατά την άφιξή της στο ΟΑΚΑ. Από τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με πληροφορίες στην σύσκεψη βρέθηκαν οι κ.κ. Ζαβραδινός, Τεντζέρης και Πέτσος.

Από μέρους τους οι άνθρωποι της ΕΛΑΣ συνέστησαν ότι το πιο φρόνιμο θα ήταν να μην μεταβεί στο γήπεδο ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Από τον Ολυμπιακό τονίστηκε ότι ο πρόεδρος της ομάδας θα αποφασίσει την ύστατη ώρα εάν θα βρεθεί ή όχι στο ΟΑΚΑ.

Εν συνεχεία η αστυνομία διευκρίνισε ότι εφόσον αποφασίσει ο Μαρινάκης να πάει στο ΟΑΚΑ θα έχει την καλύτερη δυνατή προστασία. Επιπλέον υπογραμμίστηκε ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε