Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Συμφώνησε με Ντνιεπρ ο Μανωλάς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η πρόταση της Ουκρανικής ομάδας ικανοποίησε απόλυτα τον Κώστα Μανωλά ο οποίος ταξιδεύει στην Ουκρανία για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. “Ηγεμονικό” συμβόλαιο θα υπογράψει ο παίκτης.

Παίκτης της Ντνιεπρ πρέπει να θεωρείται πλέον ο Κώστας Μανωλάς αφού η πρόταση των Ουκρανών ικανοποίησε τον παίκτη αλλά και την ΑΕΚ.

Ο νεαρός αμυντικός είχε δικαίωμα να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμούσε αφού σε 3 μήνες λήγει το συμβόλαιο του με την Ένωση. Η πρόταση της Ντνιεπρ για συμβόλαιο 3,5 χρόνων στο οποίο προβλέπεται και μπόνους υπογραφής, ήταν άκρως δελεαστική για τον Κώστα Μανωλά.

Ο θείος του, Στέλιος, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μετέφερε την πρόταση και απέσπασε τη συγκατάθεση των διοικούντων ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μετεγγραφή.

Η Ένωση που θα έχανε τσάμπα τον παίκτη σε 3 μήνες, θα βάλει καθαρά στα ταμεία της 300.000 ευρώ. Η Ντνιεπρ θα δώσει άλλες 100.000 ευρώ στον Θρασύβουλο που κατέχει το 30% των δικαιωμάτων του παίκτη ενώ θα πληρώσει και τους μάνατζερ.

Ο Μανωλάς πέταξε άμεσα για την Ουκρανία ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ντνιεπρ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός αμυντικός θα πάρει 500.000 ευρώ ως πριμ υπογραφής, ενώ θα λαμβάνει 550.000 ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε