Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία Λεβαδειακός και ΟΦΗ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρά την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου ο ΟΦΗ ισοφάρισε το γκολ του Λισγάρα και έφυγε με τον βαθμό από την έδρα του Λεβαδειακού.

Ο Λεβαδειακός μπήκε αποφασισμένος να επιβάλλει τον ρυθμό του στο παιχνίδι και τα κατάφερε στα πρώτα λεπτά. Οι Βοιωτοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με την κεφαλιά του Λισγάρα μετά το κόρνερ στο 17΄, ενώ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Βασιλείου και Ζησόπουλο για να διευρύνουν το προβάδισμα τους. Αυτό δεν έγινε και στην πρώτη φάση του ΟΦΗ στο ματς, οι Κρητικοί κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση χάρη στην εξαιρετική προσπάθεια του Παπάζογλου στο 39΄.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ανέβασε τον ρυθμό του, περιόρισε τον Λεβαδειακό και το παιχνίδι έγινε πιο κακό. Τελικά οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με τον έναν βαθμό που τους κρατάει μακριά από τις τελευταίες θέσεις και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος,Χοσέμι, Κόρμπος, Ροτζέριο (65’ Ρομέου), Πόι (78’ Καγιεχόν), Βασιλείου, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Μεντί, Ακόστα

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Βερόν (90′ Ζαχαράκης), Σαρ, Μπανούσης (78’ Μακρής), Κουτσιανικούλης (45’ Ζορμπάς), Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Σόουζα, Μπούρμπος, Βιτώρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε